Irina i 'Love is blind' sæson 4
Irina i 'Love is blind' sæson 4

‘Love is blind’-Irina undskylder sin opførsel over for Zack

Irina Solomonova er nu klar til at sige undskyld for sin opførsel i 'Love is Blind'.

Irina Solomonova er den sidste uge blevet sammenlignet med den onde stedsøster fra Askepot. Nu siger hun undskyld.

LÆS OGSÅ: Vild afsløring efter DNA-test: Fik besked fra ukendt bror

Artiklen fortsætter under videoen.

I en video på Instagram forklarer Irina, at hun allerede har sagt undskyld til de fleste af programmets medvirkende deltagere for sin opførsel under optagelserne. Og der er en del at sige undskyld for.

I de første fire episoder af den fjerde sæson i 'Love is blind' havde Irina i selskab med Micah travlt med at sladre og grine af de andre deltager, da de kom grædende tilbage til pigernes lounge. Det har begge kvinder dog forsøgt at give en forklaring på efterfølgende.

Derudover skabte Irina splid mellem Zack og Bliss, idet hun løj over for Zack for at sikre, at han friede til hende i stedet for Bliss.

LÆS OGSÅ: Emil Midé og Louise måtte skjule romance: Kyssede bag kameraerne

En stor del af hendes undskyld går derfor til Zack og Bliss.

- Jeg vil sige til Zack, Bliss, Amber, Jackie, Micah, at ingen af de mennesker fortjener at blive behandlet, som jeg behandlede dem. Jeg er helt ærligt så ked af det. Jeg vil give folk værdi og få dem til at føle sig set, og den, jeg var under programmet, er det stik modsatte, fortæller Irina i videoen.

Irina undskylder også overfor Micah, da hun, efter forlovelsen til Zack går i vasken, begynder at smyge sig ind på Paul, som er Micahs forlovede.

LÆS OGSÅ: Ulykkelig Klæstrup afviser rygter: Jeg var professionel

Irina er dog ikke den eneste af hende og Zack, der har fyret en løgn afsted. Efter at hans frieri til hende er blevet vist på tv, har skarpe seere nemlig fanget ham i en stor løgn, du kan læse mere om HER.

De første otte episoder af 'Love is Blind' ligger nu på Netflix, og næste episode kommer på fredag.

LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’- deltager skal være far