Emil Midé og Louise måtte skjule romance: Kyssede bag kameraerne

Nu åbner parret for første gang op om den atypiske start, de fik på deres forhold.

Mens kameraerne rullede til optagelserne af 'Kurs mod fjerne kyster', så blomstrede romancen mellem Emil Midé Erichsen og Louise Ravn Otto. Problemet var bare, at de to ting ikke var forenelige.

LÆS OGSÅ: Vild afsløring efter DNA-test: Geggo fik besked fra ukendt bror

Det fortæller parret i et stort interview med Alt for damerne.

Parret mødte hinanden i gymnasiet, men det var først, da han et par år senere inviterede hende med på jordomrejse, at amorinerne begyndte at sværme om dem.

Der havde aldrig været fysisk berøring mellem dem, før de et par måneder efter invitationen mødtes nervøst i en lufthavn i Indonesien, kaldte sig kærester og derefter gik ombord på Havana for at tilbringe de næste syv måneder sammen.

LÆS OGSÅ: Mads brød sammen i bedste sendetid: Det var et vendepunt

Det var dog ikke alle, der fik lov at være vidne til den spirrende romance.

- Vi introducerede heller ikke Louise som min kæreste på tv, for vi var slet ikke færdige med at finde ud af, om det her bare var en vild og hæsblæsende forelskelse, eller om det skulle være for evigt. Eller jo, vi vidste godt, at det var alvor, men der var ingen grund til at dele det med hele Danmark. Så Louise blev præsenteret som en gammel gymnasieveninde, og når kameraet så pegede i en anden retning, kunne jeg gå over og kysse hende, fortæller Emil til Alt for damerne.

LÆS OGSÅ: Ulykkelig Klæstrup afviser rygter: Jeg var professionel

At være isoleret på en båd med en ny kæreste, fremmede mennesker og et kamerahold, man skal skjule sig for, er lige så intens en oplevelse, som det lyder.

- Det var vildt. Vi har tit talt om, at det var godt, at vi var nyforelskede. Det er et godt sted at være, når det hele bliver lidt presset. Vi var pludselig ti på en båd, hvor det er rart at være syv-otte stykker, og det var megavarmt, så vi kunne nærmest ikke engang ligge i samme køje. Så selvfølgelig var der meget, jeg lige skulle lære at navigere i, samtidig med at der blev lavet fjernsyn, forklarer Louise til Alt for damerne.

LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner afslører stor nyhed

Emil og Louise blev i al hemmelighed gift i sommer, og sammen har de sønnerne Hugo på fire og Rumle på et år.