Ulykkelig Klæstrup afviser rygter: Jeg var professionel

Nikita Klæstrup er frustreret over og ked af den seneste uges mange rygter og antagelser.

I sidste uge kom det frem, at Nikita Klæstrup nuværende kæreste, Mikkel Christensen, deltager i 'FBOY Island' - Selvsamme program, som Nikita Klæstrup har været tilrettelægger på.

LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner afslører stor nyhed

Mikkel Christensen fortalte i den forbindelse til HER&NU, at der skete en masse 'Behind the scenes', men det har Nikita Klæstrup efterfølgende afvist. Ligesom hun har afvist at have været sin ekskæreste, Casper Kofod, utro.

- Selvfølgelig lavede jeg ikke noget med en deltager. Det ville være dybt uprofessionelt og fyringsgrund, sagde hun til SE og HØR og slog fast, at Mikkel bare godt kan lide at joke.

LÆS OGSÅ: Jada afslører: Derfor kan jeg ikke holde ud at se ‘X Factor’

Alene og ked af det

Det har dog ikke stoppet rygterne fra at florere, og det har efterladt Nikita alene og ked af det.

Det fortæller hun i et opslag på Instagram.

- Der er så mange modbydelige rygter, og folk der påstår, at de har super troværdig andenhåndsviden, om hvad der skulle være sket i Caribien, skriver hun og fortsætter:

- Jeg har følt mig meget alene og følt, at dem som havde autoritet til at bakke min historie op, har ladet mig i stikken.

LÆS OGSÅ: Tog drastisk beslutning efter 'Først til verdens ende'

Professionel

Ifølge Nikita opstod der sommerfugle i maven under optagelserne, men dem tog hun sig ikke af på daværende tidspunkt.

- Man vælger ikke, hvem man bliver interesseret eller forelsket i. Men man kan vælge, hvornår man handler på det. Og i al den tid, jeg var på produktionen, forholdte jeg mig professionelt omend venskabeligt overfor alle deltagere, fortæller Nikita, som endnu engang fastslår, at hun sluttede sit forhold til Casper Kofod, før hun indgik i et nyt.

- Da jeg kom hjem, ventede jeg fortsat med at tage kontakt til Mikkel, til jeg ikke længere var i et forhold, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Bubber på rød løber: Viser nyfødt baby frem

Selvom Nikita lige nu går igennem en svær periode, har hun heldigvis en, som støtter hende.

- Jeg er i det bedste forhold, som jeg nogensinde har været i, og jeg hader at det skal overskygges af lede kommentarer og ondskabsfulde rygter.

- Nu vil jeg bare gerne trække mig tilbage i min forelskelse og være ovenud, ubegribeligt, helt teenage-agtigt lykkelig igen, slutter hun.

LÆS OGSÅ: Micah og Irina skabte drama i 'Love is blind': Nu forklarer de hvorfor

Læs hele opslaget herunder.