Tog drastisk beslutning efter 'Først til verdens ende'

Bettina Dahm vendte sit liv på hoved, efter hun kom hjem fra 'Først til verdens ende'

I dagens afsnit af ’Først til verdens ende’ blev det Bettina Dahm, 49, og datteren Laura Thorup, 23, der kom sidst til checkpoint og dermed måtte forlade konkurrencen.

- Vi håbede lige til sidste sekund, men vi vidste det faktisk godt, fortæller Bettina til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Trist nyhed: Dario Campeotto er død

Laura må indrømme, at hun blev en smule lettet over resultatet lige i momentet.

- Jeg kunne slet ikke kende mig selv, og jeg havde det mega ufedt generelt, og det lyder totalt øv og sige, men lige i momentet faldt der en sten fra mit hjerte, forklarer Laura og tilføjer:

- Men en time efter tænkte jeg, at jeg da godt kunne have fortsat, men lige i momentet var jeg lettet. Vi vidste det godt, og det var okay.

Hvad man ikke ser på tv er, at Laura ikke kun havde det psykisk dårligt, men også fysisk.

- Jeg havde koldsved og kvalme. Jeg havde bare behov for at sidde. Jeg havde ikke fået mad, og jeg havde ikke fået nok at drikke, fortæller Laura.

LÆS OGSÅ: Blachman 60 år: Flere 'X Factor'-venner fejrede ham

Havde mulighed for at rejse videre

Da Bettina og Laura blev elimineret, fik de mulighed for at vælge, om de ville hjem eller rejse videre for et beløb betalt af produktionen.

- Vi fik vores telefoner og kort og blev lidt mennesker igen. Så fik vi at vide, at vi havde det her beløb, og om vi ville rejse videre eller ville hjem, fortæller Laura og Bettina tilføjer:

- Vi snakker om at tage til New York for at opleve det, og der ville også være mange afgange hjem fra. Men fordi det var ved at være juletid, og der var noget økonomi i det, jeg var selvstændig og havde en forretning kørende, og jeg havde forladt mand og barn, så tog vi bare hjem.

LÆS OGSÅ: DR-vært er gravid

Opsagde sin stilling

Bettina arbejdede inden turen som selvstændig og havde en frisørsalon sammen med to andre, men efter oplevelsen har hun taget en drastisk beslutning.

- Turen har gjort, at jeg ikke har min frisørsalon mere. Jeg havde et billede af, at jeg var meget åben og kunne snakke med alle mennesker qua mit arbejde. Men da jeg stod og bare var Bettina og ikke frisør-Bettina, så gik klappen ned, og jeg havde virkelig svært ved at tage kontakt til folk, fortæller Bettina og tilføjer:

- Min identitet smuldrede. Så jeg tog en beslutning om at stoppe som frisør.

LÆS OGSÅ: Pelle Emil Hebsgaard overrasker: Se min kjole

Bettina stoppede officielt 1. marts og har fået job i lufthavnen som passagerassistent.

- Jeg er blevet mega glad helt nede i min mave.