Blachman 60 år: Flere 'X Factor'-venner fejrede ham

Der var flere kendte gæster med til Thomas Blachmans 60 års fødselsdag i går.

I fredags stod den for Thomas Blachman på 'X Factor'-finale og fejring af endnu en veloverstået sæson. Og i går stod den så på fejring af Blachmans 60 års fødselsdag.

LÆS OGSÅ: DR-vært er gravid

Blandt de mange gæster, der var placeret ved to meget lange borde i festsalen på Arbejdermuseet i København, var naturligvis flere af Blachmans 'X Factor'-kollegaer.

Det afslører en af gæsterne DR's underholdningschef Jan Lundme på en story på sin Instagram. Han arbejdede sammen med Blachman frem til 2018, hvor 'X Factor' flyttede til TV 2.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen svindlet

Blandt andet var meddommer Simon Kvamm til stede, og i stedet for at være dommer for andres optrædener, indtog han selv scenen. Han spillede melodien til klassikeren 'Bamses fødselsdagø på guitar, mens en række kollegaer sang en kreativ tekst til, blandt andre Kwamie Liv og Sofie Linde.

Også Blachmans tidligere 'X Factor'-rival Martin Jensen var til stede og indtog festsalens opmærksomhed, da han holdt en tale for Blachman og stillede spørgsmålet, hvad i alverden giver man Blachman i gave. Hvad Martin Jensen kom frem til, får vi dog ikke at se.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: 'FBOY Island'-deltager røg på hospitalet