Realitystjerne har født: Forudså fødselsdagen

Tre dage over tid og ganske som ventet kom parrets søn til verden.

Tilbage i november på den dag, der var Folketingsvalg, afslørede Adelina Igrishta fra 'Robinson Ekspeditionen', at hun var gravid. Det var gået stærkt med at blive gravid, og hun glædede sig til at udvide familien.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-Mathilde har endelig fået svar

Nu er ventetiden så forbi. I denne uge fødte hun nemlig sin søn tre dage efter, hun havde termin.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Nora afslører ny fyr

- Og efter al den tid, så var det jo bare dig, min lille Fjord. Endelig at få lov til at få dig i mine arme betød at mit hjerte bristede i tusinde stykker et kort sekund for kun at vokse sig større og varmere for altid, skriver Adelina på Instagram.

LÆS OGSÅ: Sejr: Nu er det slut!

Her afslører hun, at sønnen kom til verden i torsdags kl. 16:35. Men hvor mange er i tvivl om, hvornår de skal føde, medmindre de skal have et planlagt kejsersnit, så forudså Adelina faktisk, hvilken dag hun ville ende med at føde. I sidste uge skrev hun nemlig nedenstående på Instagram.

- Jeg er nu ret sikker på, at jeg følger statistikken og går over tid. Jeg har bildt mig selv, at det nok bliver d. 11 maj, men det ved jeg jo intet om.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-deltager hyldet af dronningen

Mor ved som regel altid bedst, og sådan blev det altså også i dette tilfælde, hvor Adelina ganske rigtigt fødte d. 11. maj.

Se de søde billeder af Adelina og hendes søn Fjord herunder: