'Årgang 0'-Mathilde har endelig fået svar

Nu håber Mathilde på at kunne få styr på det kaos, som hun beskriver sit hoved som.

Det 23. år skulle for Mathilde Beuschau blive det år, hvor hun endelig fik svar på alt det, der har foregået inde i hende, siden hun var helt lille. Det fortæller hun med et stort smil på sin Instastory, efter hun i går var ved lægen.

LÆS OGSÅ: Sejr: Nu er det slut!

- Jeg har ADHD. Det har jeg. det er noget, man er født med, så det har jeg altid haft, og den 25. maj starter jeg medicin behandling. What. Det har har taget mig mage mange mange mange år. Første gang jeg var til psykiater var jeg 18, og før det vidste jeg også godt, at jeg havde ADHD, fortæller Mathilde, som også har lavet et opslag om, hvad det betyder for hende:

- Solen skinner, det er fredag, og jeg har i dag ENDELIG fået min diagnose! Så i dag er en ekstra god dag. Jeg er overlykkelig over, at jeg endelig tog mig sammen og fik det gjort! Nu er det ikke bare mig, der tror jeg går og tror jeg har ADHD - jeg har det faktisk, skriver hun i et opslag, som kan ses nederst i artiklen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'FBOY Island'-Joachim i dyb sorg: Far pludselig død

- Min diagnose er blevet stillet, og snart skal jeg igennem medicinsk behandling. Vi skal have fundet et præparat der fungere godt til mig. Årh det bliver altså godt, at få en smule mere ro på mit lidt kaos hovedet. Det skal fejres senere.

LÆS OGSÅ: Michael Falch: Blev krænket af Inger Støjberg

Og fejret blev det med en bytur sammen med Mathildes lillebror, kunne man følge i aftes på hendes Instagram. Se hele opslaget herunder.