SE VIDEOEN: 'FBOY Island'-Jackie viser kæresten frem

Det er første gang, at den tidligere fboy har sin nye kæreste med til et event.

Da Jackie deltog i 'FBOY Island' sidste år, vandt han pengepræmien med Therese, men han vandt ikke kærligheden, for da de to turtelduer ramte Danmark, ramte virkeligheden også, og kærligheden holdte ikke.

LÆS OGSÅ: Kourtney Kardashian overrasker: Jeg er gravid

Det er dog anderledes nu. For tre uger siden afslørede Jackie nemlig, at han havde fået sig en kæreste. Og i går viste den 32-årige realityfyr hende frem for første gang, da han havde taget hende med Reality Awards' sommerfest.

- Det er spændende. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal forvente, men jeg glæder mig til at se, hvad aftenen byder på, fortalte 29-årige Cirkeline til Realityportalen, og Jackie tilføjede, at parret svæver på en lyserød sky:

- Det går helt perfekt. Det kunne ikke gå bedre. Lige nu tager vi én dag ad gangen og flyver afsted, så det er dejligt, lød det fra Jackie.

LÆS OGSÅ: Rikke Chili efter brud med Exit Martin: Jeg er lykkelig

Vil flytte tættere på hinanden

Parret mødte hinanden tilbage i december, og i dag har de været sammen i fire måneder. Og de to turtelduer er ikke afvisende for, at næste skridt kan blive at flytte sammen.

- Lige nu tager vi en dag ad gangen. Hun er færdig ved sin uddannelse til september, og så ser vi, hvad der så skal ske. I min optik er der ikke noget, der siger, at det er nødvendigt at bo sammen, men vi har også svært ved at undvære hinanden, så det kan også være, at det går den vej, forklarede den tidligere fboy.

Parret har dog knap 250 kilometer, så i første omgang vil de gerne forkorte afstanden mellem dem.

- Jeg bor i Frederikshavn, og Jackie bor i Vejle, så afstanden er lang - og dyr i benzin. Uanset hvad flytter jeg nok i hvert fald tættere på, og så må vi se, hvordan det ser ud til efteråret, forklarede Cirkeline.

LÆS OGSÅ: Ung mor fik slem forskrækkelse: Datteren trak ikke vejret

En anderledes start på forholdet

For nyligt har seerne kunne følge med i, hvordan den selverklærede fboy Jackie langsomt blev omvendt til nice guy i datingprogrammet 'FBOY Island'. Og selvom dét er en udvikling, der er positiv for Cirkeline, så har hun med vilje ikke set særlig meget af programmet.

- Jeg føler ikke, at det er et behov, jeg har. Det er jo et datingprogram. Men selvfølgelig har jeg støttet ham hele vejen. Men det er lidt anderledes for mig, for det er ikke noget, man er vant til, når man starter et nyt forhold. Men det har ikke ændret noget mellem os, forklarede Cirkeline, og en enig Jackie tilføjede, at hun har gjort det godt.

LÆS OGSÅ: Hastet på sygehuset: Det er mega ubehageligt

Kæresteparret fik også sat nogle kærlige ord på, hvad de faldt for ved hinanden.

- Jeg faldt for hendes udadvendte personlighed og den måde, hun ser livet på, og hendes forståelse af alting. Hun matcher bare den måde, jeg selv er på, så derfor passer vi super godt sammen, forklarede en forelsket Jackie, og Cirkeline gav ham rosende ord tilbage:

- Det, man ser først, er jo udseendet, men det er ikke nok for mig. Jackie har et særligt mindset, som jeg ikke har set i nogen andre, jeg har været sammen med. Så for mig er det her nok det første rigtige forhold, jeg har haft. Så jeg synes jo, at det er alt ved Jackie, der er godt. Jeg kender både hans gode og dårlige sider, og der er ikke noget, hvor jeg tænker, at det ikke er noget for mig.