Rikke Chili efter brud med Exit Martin: Jeg er lykkelig

Knap et halvt år senere er Rikke Chili lykkelig i sit nye liv som single.

Humøret var højt, da Reality Awards i går afholdte reality-sommerfest, og særligt Rikke Chilis humør var helt oppe i skyerne.

LÆS OGSÅ: Utallige lægebesøg: Geggo mistænkte kræft

Tilbage i januar gik hende og Martin Exit Celosse-Andersen fra hinanden, men nu knap et halvt år senere lyder det til, at Rikke er kommet ovenpå igen.

- Det er selvfølgelig hårdt til at starte med, men lige nu har jeg det helt fantastisk. Det er vildt dejligt. Jeg har fået nyt arbejde, og alt kører bare på skinner, så det er vidunderligt, fortæller hun til Realityportalen og tilføjer:

- Vi har haft kontakt siden. Sporadisk. Vi er ikke uvenner eller noget. Alt er godt. Vi er ikke bedste venner, nej. Et breakup er virkelig hårdt og det er nedbrydende, for man skal finde ud af, hvem man er efter det her breakup.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-flop: Casting gik helt galt

Euforisk stadie

Parret havde været sammen i to et halvt år, men mod slutningen af forholdet kæmpede de begge for at få det til at fungere mellem dem. De gik nemlig fra hinanden undervejs og havde en periode, hvor de holdte kontakten og kærligheden intakt. De fandt sammen igen i december sidste år, men gik fra hinanden igen i januar.

- Jeg tror bare, vi var gledet fra hinanden. Vi ønskede ikke det samme i livet. Og så tror jeg bare, at det var bedst for os begge to at stoppe det der, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard afslører stor beslutning

Nu lyder det til, at det for alvor er slut mellem reality-parret, selvom de stadig har kontakt. Rikke fortæller nemlig, at hun er gladere end nogensinde for sit nye liv som single.

- Jeg er klart ved at finde mig selv. Jeg er så glad for mit nye jeg. Jeg er rigtig glad for, hvem jeg er lige nu. Jeg er faktisk i det der euforiske stadie, hvor jeg vil sige, at jeg faktisk er lykkelig. Det er vildt at sige, for det er man jo sjældent, uden der er noget, der generer én, men jeg er faktisk ekstremt lykkeligt, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Sandra fik slem forskrækkelse: Datteren trak ikke vejret