Sandra Sommer
Sandra Sommer

Sandra fik slem forskrækkelse: Datteren trak ikke vejret

Ventetiden var hård, mens datteren lå på operationsbordet.

Sandra Sommer, der har medvirket i 'De unge mødre', har datteren Merle, som er født med den sjældne lidelse bilaterale generaliserede polymikrogyria, hvilket kort fortalt er en misdannelse i hjernen.

Derfor har Merles knap fireårige liv da også indeholdt flere sygehusbesøg end de fleste når at opleve på et helt liv.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-flop: Casting gik helt galt

Artiklen fortsætter under videoen.

Senest har hun gennemgået en operation, hvor hun har fået en såkaldt VNS (Vagus Nerve Stimulation), som skal afhjælpe hendes epilepsi.

- VNS er en tillægsbehandling til personer med medicinresistent epilepsi, hvor en “pacemaker til hjernen” kan medføre færre anfald, mindre alvorlige og/eller kortere anfald, samt kortere tid for at komme sig efter et anfald, har Sandra tidligere forklaret om operationen.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer: Dét vil jeg nå, før jeg dør

Stort chok

På trods af, at det formentligt aldrig er med jubel, at man sender sin datter på operationsbordet i fuld narkose, blev dagen noget mere dramatisk end først ventet for Sandra.

- Hvad der skulle have taget 1,5 time blev til næsten 3,5, før jeg kunne komme ind til Merle. Selve operationen gik godt, men da de skulle vække Merle, stoppede hun med at trække vejret, skriver Sandra i et opslag på Instagram og tilføjer:

- Heldigvis handlede de hurtigt og lagde hende tilbage i narkose og hjalp hende med vejrtrækningen. Hun var mange timer om at vågne og komme til sig selv.

Hun forsikrer desuden om, at familien - trods chokket - er okay.

Til Realityportalen sætter Sandra følgende ord på dagens store forskrækkelse:

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard afslører stor beslutning

- Det har været en forfærdelig ventetid. Først vente på hun blev kørt til operation, og derefter vente til operationen var overstået, og så vente på hun vågnede op. Det har taget ufattelig hårdt på mit nervesystem i dag, men jeg er nu ved at falde til ro.

Læs Sandras opslag herunder: