Utallige lægebesøg: Geggo mistænkte kræft

Realitystjernen frygtede det værste, men nu har hun fundet ud af, hvad der var galt.

Der er sket meget i Stephanie Karma Salvarlis liv de seneste måneder, hvor hun både har opdaget, at hun har en anden far, end hun har troet hele sit liv, og dertilhørende søskende.

LÆS OGSÅ: WOW: Se deres vilde tatovering

Der er også fuld gang i renoveringen af hende og Cengiz' nye hus, tv-optagelser og deres podcast, som kører på skinner. Men pludselig ændrede noget sig for Stephanie, som er bedre kendt som Geggo, fortæller hun i parrets podcast.

LÆS OGSÅ: Mascha impulskøbte hest: Sådan reagerede Troels

- Jeg har faktisk haft en rigtig rigtig hård periode. En periode, som kom rigtig meget bag på mig, og jeg blev faktisk lidt bange på et tidspunkt, fordi jeg har sådan en frygt for, at blive enten skør i bolden eller deprimeret eller noget, jeg ikke kan styre mentalt. Jeg har jo mine udfordringer, jeg har ADHD og spiser medicin for det, og det fungerer rigtig godt. Men jeg har altid sådan lidt en frygt for, om jeg kommer helt ned i kulkælderen, om jeg graver mig selv helt ned og ikke kan styre det. Jeg skal have kontrol over mig selv, fortæller hun og fortsætter:

- Og jeg har lige været inde i sådan en periode på tre uger, hvor jeg ikke rigtig kunne kende mig selv. Jeg havde ingen energi, jeg kunne ikke finde overskud til ting, jeg kunne ikke finde glæde ved andet end mine børn rigtigt. Jeg følte mig brugt.

LÆS OGSÅ: Fik kræftudredning i hemmelighed: Nu har TV 2-Stjerne fået svar

Cengiz fortæller, at alt virkede hårdt for hende, og han kunne heller ikke kende sin kone. Samtidig havde Geggo en masse problemer med sin mave, og hun begyndte at mistænke, at det var kræft i maven. Derfor fik hun taget en masse blodprøver, som dog ikke viste andet end en smule vitaminmangel.

- Alle de ting, jeg normalt elskede at gøre, og alt det sociale og optagelser og podcast, det var så svært at samle mig op til. Jeg havde bare ingen energi. Derfor tænkte jeg, der må være noget alvorligt fysisk galt med mig, så jeg blev ved med at rende til lægen,og det gør jeg normalt ikke.

LÆS OGSÅ: Efter flere måneder: Nu får Teitur Skoubo professionel hjælp

Årsagen var...

Der var dog intet, der kunne forklare hverken smerter eller hendes manglende energi. Men så fik hun pludselig smerter i underlivet, og så gik der et lys op for Geggo.

- Så går det op for mig, at kort før det her har fået lagt en hormonspiral. Lige pludselig tænker jeg i mit hoved, at jeg kan jo godt huske, at der kan være nogle bivirkninger. Det viser sig så, at en ud af ti kvinder får symptomer på depression, når de får hormonpræperater i sig, fortæller Geggo og understreger, at oplysningerne kommer fra hendes læge.

Herefter fik hun fjernet sin spiral, og efter tre dage var hun helt normal igen.

- Det var bare sygt, hvor hurtigt det gik, fra du fik den fjernet, til du fik overskud, energi, idéer, ville ud og lave alle de ting, du plejede, fastslår Cengiz.