Efter flere måneder: Nu får Teitur Skoubo professionel hjælp

Det seneste år har været hårdt psykisk for Teitur Skoubo, og efter lang ventetid har han endelig fået tid hos en psykiater.

I 2022 endte Teitur Skoubo nemlig bag lås og slå i fem af måneder, hvor han sad varetægtsfængslet i en lille celle i 23 af døgnets timer sad på sin lille celle i Odense og Vejle arrest.

LÆS OGSÅ: Mikkel D efter 'Bachelorette': Afslører stor nyhed

Det gjorde han, da han blev dømt for voldtægt i byretten. Landsretten fandt dog kun Teitur Skoubo skyldig i vold, og derfor kunne han den 26. oktober vende hjem som en fri mand.

Tiden efter løsladelsen har dog langt fra været nem. For nylig kom det frem, at Teitur og Teresa Ovenberg ikke længere danner par, og derudover døjer Teitur med en del psykisk, som han nu i et halvt år har forsøgt at få hjælp til.

Det fortæller han i sin story på Instagram.

- Efter over 6 måneders ventetid har jeg endelig været hos en phykiater, fortæller han og forklarer, hvad første skridt på rejsen til et bedre psykisk helbred bliver:

- Vi skal jo starte et sted, og det bliver med min ADHD, som jeg kommer i behandling for nu. Så det bliver spændende, lyder det.

LÆS OGSÅ: Kendis blev lam efter ulykke: Jeg tog 60 kilo på

Teitur slår derudover fast, at det er vigtigt at søge hjælp, hvis man, som ham selv, har brug for det.

- Det er vigtigt, at man kan erkende, at når alt ikke er, som det skal være, så skal man forsøge, at få styr på tingene.