Philine Roepstorff
Philine Roepstorff

Philine åbner op: Jeg tilgiver ikke min egen utroskab

Philine har i sine tidligere forhold oplevet utroskab, men hun har også selv været utro.

Utroskab er ikke sundt for et forhold, det ved alle. Alligevel tilgiver mange utroskab og kommer videre i forholdet af den ene eller anden grund.

LÆS OGSÅ: Alt for meget had: Linde åbner op om 'X Factor'-exit

Artiklen fortsætter under videoen af Kasper og Helene.

for model og influencer Philine Roepstorff har hun i sine tidligere forhold forsøgt at tilgive, men hun mener ikke, det lykkedes, og forholdene fik da også sin ende.

I en spørgerunde på Instagram åbner hun igen op for emnet.

- Jeg tror ikke, jeg kan se op til en, som er utro, og derfor vil jeg mene, at forholdet har en udløbsdato i min situation, hvis de kom til utroskab, fortæller Philine blandt andet.

LÆS OGSÅ: 'Stormester'-deltagerne afsløret: Se dem her

Selvom Philine ikke forstår behovet for at være utro og ikke selv vil kunne tilgive det i et forhold, så har hun selv oplevet at være hende, der var sin partner utro.

- En ting jeg ikke har tilgivet endnu er min egen utroskab. Da jeg var 20 år, var jeg utro, og han havde bestemt ikke fortjent det. Jeg skammer mig stadig, forklarer Philine og er ked af, hun ikke kun gjorde en anden ked af det i øjeblikket men potentielt har ødelagt mere.

- Jeg har ikke kun gjort ham ked af det i momentet, men måske haft indflydelse på hans relationer efter, skabt tillidsproblemer i ham for en lang periode. Det har jeg ikke tilgivet.

LÆS OGSÅ: Efter bitter strid: Nu taler Caroline Fleming

Ifølge Philine havde hun gjort det om, hvis hun kunne.

I dag er Philine i et lykkeligt forhold med fodboldspiller Jacob Bruun Larsen.