Line Maria afslører: Holdt for nar i et halvt år

Nu deler hun helt nye detaljer om bruddet.

Det var et stort chok i realityland, da 'Ex on the beach'-stjernerne Line Maria Busk og Nicklaes Johannes Olsen i sommeren 2022 gik fra hinanden.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-stjerne alvorligt syg

En endnu større bombe sprang senere, da Line Maria kunne afsløre, at årsagen til bruddet var, at Nicklaes havde været sammen med hendes daværende veninde, realitypersonligheden Christel Trubka.

Nu deler 'Ex on the beach'-stjernen for første gang detaljer om bruddet. Det sker i podcasten '112 for knuste hjerter'.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-Vivi var tæt på at smutte: Det var alt for meget

Det var gennem en veninde, at hun blev bekendt med Nicklaes' utroskab. Da hun konfronterede ham, startede han med at benægte for derefter at stikke halen mellem benene og forlade parrets fælles hjem.

Line Maria, der oplever en helt ny side af sig selv, ringer adskillige gange til ham, men får ikke svar. I stedet sender Nicklaes hende en sms, som hun læser op fra i podcasten:

- Undskyld, undskyld, undskyld. Jeg er en kujon, der skulle have sagt stop. Jeg skulle aldrig have taget vores forhold så langt ud, hvor jeg kunne finde på at gøre, som jeg har gjort. Jeg elsker dig af hele mit hjerte, men jeg har begået fejl - fejl, man aldrig må lave som mand i et forhold, står der blandt andet.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Nikolaj Kirks kærlighed gennem 20 år

I beskeden skriver han desuden, at han længe har været klar over, at deres forhold - som Line Maria da også fortæller har været præget af diskussioner - ikke ville holde. Noget, der i den grad kom bag på Line Maria.

LÆS OGSÅ: CHOK: Rasmus Brohave indlagt

- Jeg var virkelig i chok. Jeg kunne ikke trække vejret, jeg hev efter vejret. Så jeg smed alle hans ting ud over altanen, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Nynne Larsen taler ud om voldeligt forhold

Har godtaget hans undskyldning, men....

Da Nicklaes senere kommer tilbage i lejligheden, bliver han da heller ikke just taget imod med kys og kram.

LÆS OGSÅ: Begyndte til psykolog efter 'Robinson': Min kone var nervøs

- Jeg kan huske, at jeg faktisk kaster et eller andet på ham, da han kommer ind ad døren. Og jeg er altså ikke et voldeligt menneske, men jeg har jo siddet i mine egne tanker i to timer, forklarer Line Maria.

Mens hun endnu ikke er kommet sig over chokket over utroskaben, finder hun ud af, at der faktisk er gået et halvt år siden sidespringet - og i den periode havde Christel da også flere gange besøgt parret, hvor alle undtagen Line Maria har været velvidende om, hvad der er foregået.

LÆS OGSÅ: Kjeldbjerg chokerer: Det slutter her

- Hvordan man kan gå i seng med sin kæreste hver nat, kysse hende godnat og sige: "jeg elsker dig" i et halvt år med god samvittighed?

LÆS OGSÅ: WHAT: Realitylegender gør comeback

På trods af en stormende forelskelse, overvejede Line Maria aldrig at blive hos Nicklaes efter episoden, slår hun fast.

Hun kan desuden berette om, at de i dag er på god fod, og hun har godtaget ekskærestens undskyldning, men ikke tilgivet ham.