'Bachelorette'-stjerne alvorligt syg

Alligevel kan hun ikke få lov til at komme på hospitalet.

De seneste uger har man kunnet følge med på 'Bachelorette'-deltageren Julie Krieglers Instagram, hvor hun rejser rundt i Asien. Det har været en drøm for hende i mange år, men nu er drømmen forvandlet til et mareridt.

LÆS OGSÅ: DR-kendis omkommet i bådulykken i Portugal

Julie er nemlig pludselig blevet ramt af høj feber på feriens sidste destination i Japan. Men der er ikke meget hjælp at hente, fortæller hun på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Nikolaj Kirks kærlighed gennem 20 år

- Jeg har aldrig nogensinde været så syg før. Jeg er kogende varm, hele min krop ryster nærmest i kramper, jeg har problemer med vejrtrækningen, hoster, kaster op og kan slet ikke bevæge mig eller stå på mine ben, fortæller Julie i en story og fortsætter:

- De sidste 4-5 timer er gået med telefonopkald til forsikringen, dansk læge, da man mistænker, jeg enten har malaria eller denguefeber. Det kræver en tur på det japanske hospital, som åbenbart efter corona ikke hjælper folk, der har feber. Så jeg er tilbage i sengen på mange piller og prøver at finde ro. Der er intet, som hjælper.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Gustav taler ud om voldeligt forhold

Det er altså nogle af de mest frygtede sygdomme, når man rejser i Asien, lægerne mistænker, at Julie er blevet ramt af. Hun ved dog endnu ikke, hvad det er for en sygdom.

Heldigvis har Julie sin kæreste, som er med på rundrejsen, ved sin side til at hjælpe og tage sig af hende under sygdommen. Realityportalen/HER&NU har forsøgt at få en kommentar fra Julie, men det har ikke været muligt.