Anne Plejdrup åbner op om hård periode: Kæresten har været en stor støtte

Anne Plejdrup og kæresten, Nikolaj Hvidman, blev berørte, da de så gårsdagens afsnit af 'Paradise Hotel'.

I gårsdagens afsnit af 'Paradise Hotel' får gæsterne besøg af ingen ringere end tv-personligheden Anna Lin, der sætter et særligt tema på dagsordenen - nemlig at man skal stå ved, hvem man er.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Lea tvunget til at flytte

Her får deltagerne til opgave at tage et ærligt selvportræt, og i den forbindelse vælger Anne Plejdrup at åbne op for, at hun har haft det svært i sin fortid.

Til Realityportalen sætter tv-kendissen flere ord på perioden, og ikke mindst hvordan hendes kæreste, Nikolaj Hvidman, har været en stor støtte for hende.

LÆS OGSÅ: Stor 'Paradise Hotel'-forvirring: Nu forklarer Viaplay

- Nikolaj har været en kæmpe støtte i form af måske at få lidt mere styr på mit liv og være lidt mere i kontakt med mine følelser, fortæller hun og uddyber:

- Jeg har været igennem mange svære ting, da jeg var lille. Så det er også noget, der kommer til udtryk i mig og Nikolajs forhold og i diskussioner og sådan noget. Vi er ikke perfekte endnu, men alting bliver bedre. Men han har hjulpet mig rigtig meget med at finde mig selv, så det er også dejligt.

Fakta

Telefonrådgivningen er for alle, der søger støtte og rådgivning vedrørende spiseforstyrrelser og selvskade. Rådgivningen er gratis og anonym.
Ring til 7010 1818
Telefonrådgivningen har åbent hver mandag og torsdag kl. 9.00-19.00 samt tirsdag og onsdag kl. 16.00-19.00. Rådgivningen er for alle, der er berørt af spiseforstyrrelse eller selvskade.

Vil ikke pakke det ind

Der er en helt særlig årsag til, at Anne Plejdrup vælger at dele ud af sin fortid, og det skyldes, at hun gerne vil vise andre, der har det svært, at der er hjælp at hente.

LÆS OGSÅ: Stefan fra 'Stor mand': Sådan har han det nu

- Jeg synes, det er dejligt at komme ud med, også fordi jeg har snakket åbent om det på min Instagram, og det er egentlig også derfor, jeg gjorde det. Jeg synes, det er vigtigt, at der er nogle, som står forrest, som har været igennem det, siger hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Træt af hemmeligt forhold: Sy Lee sætter sidste frist

- For det kan godt være svært som ung, når man ikke ser, der er nogen, der er inde på det. Når man går ud og snakker så offentlig om det, så kan man se, at der også er lys for enden af tunnellen.

LÆS OGSÅ: Se videoen: Lily Collins hepper på FCK

Da den garvede paradiso åbnede op for emnet på hotellet, blev hun berørt, og det samme gjorde sig gældende, da hun så afsnittet på skærmen.

LÆS OGSÅ: Line Maria afslører: Holdt for nar i et halvt år

- Det er lidt sjovt at vise sin sårbare side. Jeg synes egentligt, at det var fint at se. Jeg har set det sammen med Sarah og Nikolaj, og vi blev allesammen en lille smule berørte. Nikolaj fik i hvert fald tårer i øjnene.