'Bachelorette'-stjerne klar til den nye sæson

Bejleren er klar på at bejle videre i sæson to af 'Bachelorette'.

I sidste sæson var Morten Damstoft en af de håbefulde bejlere, der gjorde et ihærdigt forsøg på at vinde Mette Sommers hjerte.

LÆS OGSÅ: 'Fede forhold'-stjerne har født mirakelbaby

Det gik dog som bekendt ikke, og siden da har Morten søgt efter kærligheden på egen hånd. Det er dog heller ikke lykkes endnu.

Det fortæller han i sidste uges afsnit af 'Marcus og Realitypanelet'.

- Jeg er lidt ærgerlig over, at jeg ikke har formået at finde kærligheden endnu, lyder det fra Morten, da han skal svare på, hvad han er ked af ved det forgangne år.

Kærligheden kommer ifølge ordsproget, når man mindst venter det, og den mantra vil Morten nu forsøge at følge.

- Det er sket før, og det sker sikkert igen. Så nu lægger jeg det totalt på hylden, fortæller bejleren.

LÆS OGSÅ: Se Christianes nyfødte datter: Det skal hun hedde

Men alligevel bliver jagten på kærligheden ikke lagt væk på øverste hylde. Den er stadig inden for rækkevidde. Det fortæller medbejleren Boris Hiort, der lige formår at kaste sin kammerat under bussen.

- Hvis de ringede fra programmet og spurgte, om du ville være med, så ville du gøre det, bringer Boris på banen i podcasten, hvortil Morten først kommer med en undskyldning:

- Det ødelægger jo lidt konceptet, hvis de har set det sidste år. Så er der vel ikke så meget at udforske.

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget tjener Fie Laursens assistent

Da værten Marcus Alvarado Eklund spørger Morten, om han vil være med i næste sæson, så er Morten først vævende, men efter en insisteren på, at Morten pakker politikersvarende sammen, lyder der endelig et svar, der kan bruges til noget.

- Det er svært at svare på. Måske. Hvis de spurgte mig, så ja, det ville jeg, lyder det til sidst fra Morten, og Boris sender en hilsen ud til potentielle castere, der lytter med.

Om vi får Morten at se i den kommende sæson, må tiden vise, men jagten på mænd til at deltage i TV 2-programmet er i hvert fald i fuld gang. De to bachelorettes er allerede afsløret, og dem kan du se lige HER.

LÆS OGSÅ: Rikke Chili dater igen: Det er rigtig stort for mig