SE DEM HER: De to nye 'Bachelorettes'

Nu er to nye kvinder klar til at finde den store kærlighed.

TV 2 løfter nu sløret for de to kvinder, der står foran deres livs datingeventyr i en ny sæson af 'Bachelorette'. TV 2 Play og TV 2 Echo har premiere på anden sæson af realityserien i foråret 2024, og castingen af nysgerrige singlemænd er i gang.

LÆS OGSÅ: Gravid på den røde løber: Skuespiller-parret venter deres andet barn

De har begge været single i et års tid. Den ene bor i København, den anden i Aalborg, de er begge i fuld gang med at uddanne sig - og så er de klar til at møde drømmemanden.

De to kvinder er:

Lissa Paustian

Lissa er 28 år og bor i København med sin lille hund, Max. Hun er opvokset i først Gladsaxe og så på Nørrebro, hvor hun stadig bor tæt på sine forældre.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne deler stor nyhed

Lissa er snart færdiguddannet journalist og er på nuværende tidspunkt journalistpraktikant på Politiken. Hun er ambitiøs og passioneret omkring sit fag og elsker også at være kreativ i sin fritid, hvor hun skriver eller producerer podcasts. Og så er Lissa glad for at være aktiv og nyder at træne, løbe og gå tur med sin hund. Hun er meget social og beskriver sig selv som samlingspunktet i sociale grupper og kan godt lide at planlægge sjove arrangementer, invitere på friskbagte boller og være vært for hyggelige middage. Det betyder meget for hende, at folk har det godt i hendes selskab, og hun elsker at få folk til at grine.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson: Ville aldrig tage til Dubai

Artiklen fortsætter under videoen af Lissa.

Lissa har været single i et års tid og er klar til at møde sin 'forhåbentligt sidste kærlighed', og hun drømmer om at finde en bedste ven, hun kan dele sin hverdag med og have det sjovt med:

- Jeg har ikke som sådan en bestemt type, jeg leder efter - jeg håber at møde en mand, som jeg kan opleve verden med, som kan være min bedste ven, og som jeg kan grine med - det er enormt vigtigt for mig, at jeg er i et forhold, hvor jeg kan grine, siger Lissa.

LÆS OGSÅ: Efter anbringelse: Natascha Linea skal igen i retten

På sigt vil hun gerne stifte familie, men hun har bestemt ikke travlt med de planer endnu. Hun er klar på at rejse og opleve mere af verden først!

Bachelorette Lissa Paustian
Bachelorette Lissa Paustian

Sofie Martinusen

Sofie på 27 år er opvokset i en kærlig skilsmissefamilie i Odder, og hun beskriver sin barndom som meget tryg og fyldt med sjov. I dag bor hun i Aalborg, hvor hun studerer international virksomhedskommunikation på Aalborg Universitet, og hun har høje ambitioner for sin fremtid. Sofie drømmer om enten at drive sin egen virksomhed eller at arbejde med markedsføring for en international organisation.

LÆS OGSÅ: Pitzner bekræfter genforening

Hvis Sofie skal beskrive sig selv, lægger hun vægt på humor og sjov, men hun er også meget loyal og god til at tale om følelser. For Sofie er kommunikation virkelig nøglen til et sundt forhold, og hun går op i, at hendes kommende kæreste har lyst til både at have det sjovt med hende, men også har lyst til at være sårbar og tale om stort og småt.

Sofie har været single i snart et år, og hun er et sted i sit liv, hvor hun føler, hun kan bidrage med en masse godt i et forhold, og hvor hun er helt klar til at dele hverdagen med en mand:

- Jeg er virkelig glad for min hverdag og mit liv, og nu er jeg klar til at finde en kæreste, der kan blive min bedste ven, siger Sofie.

LÆS OGSÅ: CHOK: Rystet Mia Wagner trækker sig som minister efter to uger

Selvom Sofie bor i Aalborg på 13. etage med havudsigt, har hun ikke slået sig ned for altid. Hun er nemlig meget flytbar, og hun kan se sig selv bo alle mulige steder:

- Jeg kunne sagtens flytte for kærligheden. Jeg ved ikke, hvor mit liv tager mig hen. Jeg er generelt ret eventyrlysten, og jeg vil gerne finde en at dele de eventyr med.

LÆS OGSÅ: Se billederne af Karsten Rees palæ: Koster 120 millioner

Sofie Martinusen
Sofie Martinusen

Meld dig til casting

Hvis du synes, at enten Lissa eller Sofie er lige præcis din drømmekvinde, så kan du tilmelde dig casting til anden sæson af 'Bachelorette' HER.

Anden sæson af den succesfulde realityserie 'Bachelorette' får premiere på TV 2 Play og TV 2 Echo i 2024.