Claudia Rex' store sorg: Mistede baby

Hjertet sidder helt oppe i halsen på gravide Claudia Rex, og det er ikke uden grund

I går kunne en lykkelig Claudia Rex, som er kendt fra 'Vild med dans' afsløre, at hun venter sit andet barn med sin mand Pelle Emil Rex Hebsgaard, der er kendt som skuespiller og tv-vært.

LÆS OGSÅ: 10 ting du ikke vidste om 'Bachelorette'

Det skete med et opslag på Instagram, hvor parrets søn Zacharias fra 2019 kyssede sin mors voksende mave, mens far Pelle lagde en hånd på selv samme mave.

Nu fortæller Claudia Rex dog ligeledes på Instagram, at det ikke er en nem nyhed at dele for den lille familie, og det er der en god grund til.

LÆS OGSÅ: Pitzner afslører job hos McDonald's

- Det var en nyhed, som jeg var vildt ængstelig over at fortælle højt om, da vi mistede en anden lille babybule inden jul - ugen før juleaften og ugen før lanceringen af mit firma. Så det er med tungen i munden, at vi tør håbe på, at det går bedre denne gang. Heldigvis går alt som det skal nu, og det skal man også huske at glæde sig over, skriver hun i et opslag, som kan ses nederst i artiklen.

Hun takker i samme ombæring sine følgere for alle de lykønskninger familien har modtaget, siden de offentliggjorde deres lille store nyhed.

LÆS OGSÅ: Cecilie Haugaard afslører stor beslutning

Hverken Pelle eller Claudia har afsløret, hvornår Claudia har termin.