Thalia, Katerina og Elvira Pitzner til 'Knæk Cancer 2021'. (Foto: Bo Nymann)
Thalia, Katerina og Elvira Pitzner til 'Knæk Cancer 2021'. (Foto: Bo Nymann)

Pitzner afslører job hos McDonald's

Karrieren i burgerkæden har sat dybe spor hos diamantdatteren.

Man skal ikke længere tilbage end ti år, før Thalia Pitzners liv ikke inkluderede tv-programmer og en ejerlejlighed til syv millioner. Dengang arbejdede hun nemlig på McDonald's.

Det afslører hun på Instagram, hvor hun også gør det klart, at jobbet hos fastfoodkæden har sat dybe spor hos hende. Forleden drømte hun, at hun stadig arbejdede på McDonalds, og i en story fremviser hun billeder fra sin tid hos fastfoodkæden.

LÆS OGSÅ: Cecilie Haugaard afslører stor beslutning

- På dette billede var jeg stadig noob og helt ny, så jeg havde ikke lært, at man skulle lave dobbeltfold på hvilken som helst papirspose, skriver hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Mie afviser rygter: Vi er ikke kærester

- Bakken skal altid serveres startende fra venstre af med drikkevarerne først, så burgerne i midten og til sidst pommes. På den måde adskiller du det koldeste med det varmeste på bakken og sikrer en bedre oplevelse for gæsten.

LÆS OGSÅ: CHOK: Lene Beier skærer over 1 million af prisen

Det var dog ikke kun bag disken og i driv-in vinduet, man kunne finde Thalia for ti år siden. Hun var også med i to reklamevideoer for McDonald's, da de lancerede deres morgenmadskoncept. Se den ene reklamevideo herunder: