'True Love'-finalist afslører vild beslutning

Det er gået stærkt for Nicoline efter 'True Love'.

I 'True Love' fandt Nicoline kærligheden. Men da de kom hjem bristede kærligheden mellem Nicoline og Markus. Til gengæld har Nicoline kastet sin kærlighed på fitnesscentret, og hun står så knivskarpt, at hun i weekenden tog et stort skridt.

Her deltog hun i det åbne danske mesterskab for naturlige atleter, og det var kort tid før konkurrencen, at hun besluttede sig for at melde sig til. Det afslører hun på Instagram.

LÆS OGSÅ: Aflyser koncerter: Jada er gravid

- Den første reaktion, jeg fik, da jeg fortalte en ven om min idé om at opnå sceneform og eventuelt melde mig til fem uger ude, var, at jeg måtte da havde fået en hjerneblødning. Men her står jeg altså! Fem uger senere og gæt engang: Jeg overlevede det fandeme, og hvis jeg dog bare havde en krone for hver gang, jeg har sagt sætningen “jeg dør” indenfor den sidste måned, ville jeg være milliarder, skriver Nicoline og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Blachman indrømmer: Har dårligt selvværd

- Jeg vil gerne indrømme, det har været en større udfordring, end hvad jeg regnede med! Jeg troede, at jeg let og elegant kunne slide gennem min prep frem til showet - Det kunne jeg så IKKE! Og først 2-3 dage inden show start gik alvoren bag poseringerne op for mig. Jeg havde lagt al min fokus på kost, styrke og cardio delen!

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-babe indrømmer: Sådan snød hun alle

Knoklede til det sidste

Nicoline afslører, at hun aftenen inden showet stadig ikke havde styr på sin walk and talk og skulle for første gang øve poseringer foran fremmede.

LÆS OGSÅ: Geggo laver nyt program med sin bror

Til Realityportalen fortæller Nicoline om oplevelsen:

- Jeg har lidt en forkærlighed for naturlig bodybuilding, så at kunne deltage i sådan en, er noget, jeg er virkelig stolt af. Jeg synes selv, det gik over alle mine forventninger. Mit mål med det var “bare” at stå på scenen og at stå der 110% glad i låget og tilfreds med mig selv. At jeg endte med at få en placering, blev jeg virkelig overrasket over, da det jo slet ikke var mit mål.

Nicoline blev nummer fire ud af ti

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-vinder afslører ny karriere

Den flotte placering og oplevelsen har måske også givet Nicoline blod på tanden til mere.

- Umiddelbart var tanken, at det var min første og også sidste gang på scenen, men nu må vi se, hvad fremtiden bringer, jeg udelukker det ikke, slutter Nicoline.

Læs hele Nicolines opslag herunder og se hende på scenen.