Aflyser koncerter: Jada er gravid

Jada afslører sin graviditet på Instagram, men aflyser en række koncerter henover sommeren.

30-årige Emilie Molsted Nørgaard, der er bedre kendt som sangeren Jada, venter et barn til efteråret.

Det afslører hun i et opslag på sin Instagram og deler med de knap 80.000 følgere, der følger hende.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea har vundet sagen: Derfor kommer børnene ikke hjem

- Jeg er gravid. Jeg troede, jeg skulle dele nyheden nu for bagefter at stå på scenen hele sommeren og gøre det, jeg elsker, sammen med jer.

Komplikationer med graviditet

Familieforøgelsen betyder dog også desværre, at de koncerter Jada oprindeligt skulle have afholdt i juni måned - herunder fredagsrock i Tivoli - er aflyst, men hvor bandet 'HUGORM' i stedet afløser netop den koncert.

Aflysningen sætter hun også flere ord på:

- Jeg kan ikke beskrive, hvor meget jeg havde glædet mig til at skulle rundt til jer alle sammen og synge med mit barn i maven. Men for en uge siden opstod der nogle komplikationer, og jeg blev indlagt på hospitalet, skriver hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Amalies mor: Har ikke talt med Amalie i 5 uger

- Jordemødre og læger på Hvidovre og Riget har været fantastiske. De har passet godt på os og sørget for, at alt stadig er okay med mig og vores lille efterårsbarn. Men de har også gjort det klart, at jeg, på grund af komplikationerne, ikke skal ud og synge lige foreløbig. Derfor har vi aflyst alle mine koncerter i juni og alle kommende internationale shows. Jeg har været rigtig bange og ked af det og er det stadigvæk, men er også enormt lettet over, at tingene er stabile, skriver hun afslutningsvis.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-vinder afslører ny karriere

Se opslaget fra Jada nedeunder.