Kort tid efter fødslen: Jada er tilbage

Jada fødte sin lille datter for bare syv uger siden, og i går optrådte sangerinden for første gang siden maj.

Koncertgæsterne fik sig noget af en overraskelse, da sangerinden Jada, der har det borgerlige navn Emilie Molsted Nørgaard, gjorde sin entre på scenen til Tobias Rahims støttekoncert torsdag aften.

LÆS OGSÅ: Finaletid i 'Vild med dans': Det skal de danse

Allerede inden koncerten havde 'Stor mand'-sangeren løftet sløret for, at andre artister muligvis ville optræde til støttekoncerten i Den Grå Hal på Christiania.

Det var dog nok de færreste, der havde regnet med at se Jada på scenen, der fødte en lille datter for bare syv uger siden.

LÆS OGSÅ: Ingen tvivl: De vinder 'Vild med dans'

- Jeg har savnet jer, jeg har savnet at synge, og jeg tror ikke, at jeg kunne finde på noget mere meningsfuldt eller mere vigtigt, end at begynde at bruge min stemme i aften på den her sag. Tak, fordi I er kommet, tak, fordi I har købt billet, lød det fra sangerinden.

Jada har ikke optrådt siden maj, da hun grundet komplikationer i sin graviditet var nødsaget til at aflyse alle sine koncerter henover sommeren.

Satte ord på graviditeten

Under sin optræden satte sangerinden for første gang ord på, hvorfor hun blev indlagt under sin graviditet.

LÆS OGSÅ: Saint Clara åbner op om sit forhold til Hugo Helmig: Kæmpede begge hver for sig

- Det gik rigtig godt, indtil det gik rigtig dårligt. Jeg blev indlagt, fordi lægerne var bange for, at jeg ville føde meget tidligt, lød det fra en tydeligt berørt Jada.

LÆS OGSÅ: Jeanette Lagoni afslører bryllups-vanskeligheder

Foruden Jada optrådte Guldimund, hip hop-gruppen Outlandish og Artigeardit til støttekoncerten, der blev afholdt for at samle penge ind til Red Barnets indsats i Gaza.