Jada afslører datterens navn

Det var et helt andet navn, sangerinden havde i tankerne, inden datteren kom til verden.

Tilbage i november afslørede sangerinden Jada, der har det borgerlige navn Emilie Molsted Nørgaard, at hun havde født en lille datter.

Udover et billede af sin baby på Instagram har 'Nude'-sangerinden ikke delt særlig meget om den lille ny.

LÆS OGSÅ: 'Grænseløst forelsket'-par skal skilles

I det nyeste afsnit af 'Mads og A-holdet' sætter hun ord på livet som mor, og i samme ombæring deler hun, hvad datteren hedder.

- Det er virkelig, virkelig dejligt. Det er helt fantastisk, og jeg elsker at være sammen med min datter, Dani, lyder det fra Emilie i podcasten.

Artiklen fortsætter under billedet:

Det var dog ikke det navn, som Jada først havde i tankerne.

- Jeg havde egentlig tænkt, at hvis det var en pige, så skulle hun hedde Sidse-Babett. Men min kæreste var sådan: "Vi får se, om det lige netop skal være det", siger hun og tilføjer:

- Han var ikke helt afvisende, men så kom hun ud, og så blev vi enige om, at det var i hvert fald ikke en Sidse-Babett.

Der var dog ét navn, som parret syntes, at hun lignede.

- Vi sagde en, to, tre, og så sagde vi begge to Dani. Så blev det Dani, og jeg kan faktisk ikke komme det nærmere. Det passer godt til hende, hun er sådan sød og frisk som et æble, fortæller sangeren.

LÆS OGSÅ: 'Luksusfælden'-deltager i chok over take away-forbrug

Det var ikke en graviditet uden komplikationer for den 30-årige sanger, som måtte aflyse flere koncerter i juni måned 2023.

Efter fødslen var sangerinden dog hurtigt tilbage på scenen igen. Bare syv uger efter fødslen dukkede hun nemlig op som gæsteoptræden til Tobias Rahims støttekoncert i 'Den Grå Hal' på Christiania.