'Luksusfælden'-deltager i chok over take away-forbrug

I aftenens afsnit af 'Luksusfælden' møder eksperterne 42-årige Jens.

42-årige Jens bor i Tårs i Nordjylland. Han arbejder som landbrugsmedhjælper på en svinefarm, og det er også hans arbejdsgiver, han lejer sit hus af. Men Jens skylder for huslejen.

LÆS OGSÅ: 'Shaolin'-stjerne afslører spontant bryllup

Jens blev skilt fra moderen til sine tre børn for to år siden, og derfra er det gået ned ad bakke for ham. Både økonomisk og mentalt. Når Jens ikke har sine tre børn, isolerer han sig og tager ikke telefonen, og særligt hans ven Niklas er bekymret for ham.

Når Jens så har sine børn hver anden uge, forsøger han at lade som om, at alt er i orden, og så står den på McDonald's flere gange ugentligt og dyr ferie. Imens hober regningerne sig op, og på blot et år har Jens lånt over 100.000 kroner. Penge, han ikke har mulighed for at betale tilbage.

- 186 gange det seneste år har du købt fastfood - det er hver anden dag. Vi er derude, hvor jeg er ret sikker på, at McDonald's vil få store problemer, hvis du ikke kommer der. Hvor mange gange har du været der det seneste år?, spørger eksperterne Jens.

- Jeg skal være ærlig og sige, at jeg som minimum er der, når jeg henter mine børn om onsdagen. Efter børnehave kører vi altid forbi og får en is eller cheeseburger. De er vant til det, så det er faktisk det første, de spørger til om onsdagen, forklarer Jens.

LÆS OGSÅ: Efter overdosis: Rikke kæmper fortsat for datteren

Luksusfældens eksperter, Jan Swyrtz og Kenneth Hansen, gennemgår Jens’ økonomi i detaljer, og det står hurtigt klart, at der mangler mange tusinde kroner hver måned, hvis han nogensinde skal betale sin gæld. Det betyder, at Jens skal finde ud af, om han vil være ærlig over for sine venner og sin familie for at få den praktiske hjælp, det kræves i hverdagen for at han kan undvære bilen. For med tre børn er det svært at få dem i skole og børnehave i Hjørring. Men er Jens klar til at bryde facaden og bede om hjælp?

LÆS OGSÅ: 'Grænseløst forelsket'-par skal skilles

Se 'Luksusfælden' tirsdag kl. 20.00 på TV3 og Viaplay.

Luksusfælden
Luksusfælden