Skyldte 775.000 kroner: Sådan går det i dag

Da eksperterne kom tilbage efter en måned, havde Malva klaret den med bravur. Nu giver hun status på, hvordan det så er gået, siden optagelserne sluttede.

I aftenens afsnit af 'Luksusfælden' var 25-årige Malva en tur i eksperternes økonomiske behandling.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Pitzner med i 'Forræder'

Da hun mødte eksperterne, lå hendes gæld på svimlende 775.000 kroner, og med en beskeden indtægt, en luksuslivsstil og hang til parkeringsbøder var eksperterne Mette Djernis og Kenneth Hansen kommet på noget af en opgave.

I programmet stod Malva med en stor beslutning om, hvorvidt hun skulle vælge at tage et fuldtidsarbejde, så hun kunne sætte hårdt ind på at få afviklet sin gæld, eller om hun skulle investere i fremtiden og vælge uddannelsesvejen.

Malva valgte studiet, og mod forventning har hun stadig mulighed for at betale 2.000 kroner af på sin gæld hver måned og i alt komme af med 12 kreditorer, mens hun studerer.

Eksperterne opfordrede hende til at holde fast i beslutningen, ikke optage mere gæld, og at hun skulle lære at affinde sig med et strammere budget. Og alle tre ting blev overholdt.

LÆS OGSÅ: 'Balladen om kolonihaven'-Anamariia afslører: Bryllup udskydes

Malva har ikke ønsket at stille op til interview efter programmet, men Viaplay oplyser, at hun har det godt. Hun har et studiejob, hun er glad for, og så færdiggør hun meget snart dét studie, hun besluttede at prioritere i 'Luksusfælden'. Malva overholder fortsat sit budget, og hun ser lyst på fremtiden.

LÆS OGSÅ: Simon Stenspil stadig mærket efter sygdom: Har tabt otte kilo