'Luksusfælden'-Stefan skyldte 504.000 kroner: Sådan går det i dag

Programmet har vendt op og ned på hverdagen for 23-årige Stefan.

I det allerførste afsnit af den helt nye sæson af 'Luksusfælden' møder eksperterne 23-årige Stefan fra Kastrup, hvis økonomi særligt lider under impulskøb. 

Med en gæld, der under optagelserne lød på 504.000 kroner, var der nok at tage fat i for eksperterne - denne nåede Stefan dog allerede at reducere med hele 200.000 kroner under optagelserne, da han tog beslutningen om at sælge sin bil. 

LÆS OGSÅ: Feriemareridt er slut: Simon Stenspil udskrevet fra hospitalet

Efter optagelserne, som fandt sted i maj 2023, er gælden dog reduceret betydeligt, fortæller Stefan til HER&NU/Realityportalen. 

- Det går supergodt i dag. Jeg har kun 165.000 tilbage i gæld, så jeg bliver færdig med gældsafviklingen i slutningen af det her år eller start næste år, lyder det fra 'Luksusfælden'-deltageren. 

Faktisk går det så godt med at betale af på gælden, at Stefan af og til har råderum til at spæde lidt ekstra i til afbetalingen - og det betyder ikke, at han må slække på de personlige fornøjelser.

- Jeg kan sagtens spare pengene sammen, og finde penge til andet, lige nu er jeg for eksempel ude at rejse, fortæller han. 

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed'-Martin afslører: Det er slut

'Luksusfælden'-deltageren erkender dog, at de første måneder efter optagelserne var hårde, og at det har krævet en del tilvænning at lægge levestilen om. 

I sidste ende har det dog betalt sig - og det er ikke kun, når man kigger på gælden. Også personligt har Stefan fået meget ud af sin deltagelse i programmet. 

LÆS OGSÅ: 'Prinsesser fra Blokken'-Simona afslører graviditet

- Min hverdag har ændret sig rigtig meget. Jeg er blevet mere glad. Før i tiden kunne jeg ikke sove så godt, men jeg tænker ikke over det på samme måde, som jeg gjorde før, fortæller han.