Karsten fik hjælp i 'Luksusfælden': Sådan går det i dag

Det er ikke småting, Karsten har fået ud af sin medvirken.

Karsten, der i aftenens afsnit får hjælp af eksperterne i 'Luksusfælden', har i den grad kunnet tage noget med sig fra sin medvirket.

I programmet ser man, hvordan han har hang til tilbudsmærker og ofte brugte sine penge hovedløst - blandt andet på et utal af abonnement- og streamingtjenester, heriblandt et til fastfood-kæden Sunset Boulevard, som han jævnligt gjorde brug af.

LÆS OGSÅ: Jacob Risgaard følger trop: Færdig i 'Løvens Hule'

I dag er der næsten gået et år siden, han kunne vinke farvel til tv-holdet, og selvom det har krævet tilvænning ikke at lade sig friste af de gule prismærker, så har Karsten formået at rette sin økonomi ind efter det budget, han blev påduttet af eksperterne.

- Når man ser tegnefilm, så sidder der nogle gange sådan nogle djævle på skulderen, og der har jeg af og til stadig Carsten og Mette, der sidder og minder mig om: "Er det her nu nødvendigt?" fortæller han til HER&NU/Realityportalen og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Mette Helena indrømmer: Brugte Tinder til at få renoveret sommerhus

- Det tror jeg er en sund tilgang for mig at have. Jeg overholder min budgetpost og har oprettet en konto til mad og diverse, og det fungerer, som det skal.

Karsten indrømmer da også, at han i de forgangne måneder har købt 'underlige ting' og også besøgt Sunset Boulevard - det væsentlige er dog, at han overholder sit budget.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Johannes kørt på hospitalet: De havde fjernet ALT

- Jeg tror mere, jeg har fundet den balance, der bliver snakket om i programmet. Det er så dejligt.

En drøm gik i opfyldelse

For Karsten var det en stor ambition en dag at kunne invitere sine to sønner på henholdsvis fem og ni år på en udlandsrejse.

En drøm, som eksperterne ved programmets afslutning hjalp ham med, da han fik stukket et rejsegavekort i hånden.

LÆS OGSÅ: Efter 'Forræder': Sådan er Julia Sofia og Sarahs forhold i dag

Præcis, hvad beløbet lød på, vil Karsten ikke ud med, men han kan oplyse om, at drømmen - med eksperternes hjælp - gik i opfyldelse tidligere på året.

- Jeg har været i Sunny Beach med mine drenge. Det var en fantastisk tur, fortæller han og fortsætter:

- Mine drenge var helt oppe at køre over det. Nu har jeg lavet sådan en strategi, måske hver andet år - alt afhængigt af, hvor meget jeg kan lægge til side - så kan vi tage sådan en tur.

LÆS OGSÅ: Efter lang kamp: Her er Amalies nye liv