'Robinson'-Johannes kørt på hospitalet: De havde fjernet ALT

Johannes fik det pludselig dårligt i dagens afsnit og blev kørt væk i ambulance.

I dagens afsnit af 'Robinson Ekspeditionen' ser man pludselig inden ø-rådet, at Johannes Hylby fra hold Nord får det dårligt.

LÆS OGSÅ: TV 2 bekræfter: Der kommer en sæson 2

Til HER&NU fortæller Johannes alt det, man ikke ser på tv.

- Døgnet inden, jeg ryger på klinikken, er der, hvor jeg mærker, det begynder at gå ned ad bakke. Min krop lukkede lige så stille ned, fordi den ikke havde fået andet mad, end det der er blevet vist på tv i ni dage (5-8 snegle og lidt under en halv side af en af de fisk, vi vandt), og fordi jeg kom ind med en fedtprocent på 7% (det laveste af alle), ramte det bare mig før alle andre, fortæller Johannes og tilføjer:

- Jeg havde også brugt enormt meget energi på at få ild, forsøge at fange fisk og lave bænke til bålstedet.

Ifølge Johannes fik han pludselig problemer med at gå, stå og sidde.

- Jeg havde kvalme, følte mig syg og fysisk utrolig svækket, som hvis man har høj feber, og ens krop gør ondt. En af de måder, det kunne ses på, var, da de målte mit blodtryk, som var utrolig lavt. Produktionen fortalte mig, at jeg skulle være kommet til dem noget før, fordi de ville have svært ved at få mig op igen, når jeg var så langt nede inden for rammerne (rammerne i forhold til at de ikke måtte give mig mad, hvis jeg skulle fortsætte i ekspeditionen), fortæller Johannes, der fik saltvand.

LÆS OGSÅ: UHH! Frida B i endnu et 'Bachelorette'-kys

Kørt væk i ambulance

Produktionen vurderede, at Johannes var i så dårlig tilstand, at han skulle på hospitalet.

- Derefter blev jeg båret op til en ambulance af nogle fra produktionen, fordi jeg ikke kunne gå selv. Ambulancen kørte mig til en klinik, hvor jeg blev kørt i rullestol op på et værelse, hvor de havde fjernet alt, fortæller Johannes og uddyber:

- Intet vindue, toiletpapir eller sæbe, og de havde sat sorte poser over spejlene, fordi jeg stadig var en del af ekspeditionen. Det var helt klinisk ud over en seng til mig.

LÆS OGSÅ: Bjørli fra 'Forræder' åbner op efter blodprop: Det går stødt fremad

Om Johannes får det bedre, og om han får mulighed for at fortsætte i ekspeditionen, vil vise sig i næste afsnit af 'Robinson Ekspeditionen' på TV3 og Viaplay.