Mette Helena indrømmer: Brugte Tinder til at få renoveret sommerhus

Et faldefærdigt sommerhus endte med at skabe rammerne for en omgang alternativ dating.

Sidste sommer fik indretningsekspert Mette Helena Rasmussen sin sag for, da hun skulle i gang med istandsættelsen af et gammelt faldefærdigt sommerhus.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-Maria giver status på mandens ulykke

'Nybyggerne'-dommeren endte dog ikke med at stå alene med gør det selv-projektet. Hun tog nemlig alternative midler i brug.

LÆS OGSÅ: Valgt fra i 'Landmand søger kærlighed': Jeg blev holdt for nar

- Jeg inviterede en masse kvinder over, og så downloadede jeg Tinder for at finde nogle stærke mænd. Jeg skrev, at vi var 20 kvinder, som skulle brække et gulv op og bygge en bar. Vi sørgede for mad og drikke, hvis de sørgede for anhængertræk og bajonetsav, fortæller Mette Helena og tilføjer:

- Jeg skrev, at jeg ikke kunne love, at kærligheden opstod, men jeg havde intet imod, hvis den gjorde.

Det perfekte match

På Tinder matchede Mette Helena hurtigt med 10 lokale mænd. En af dem var Filip, og i dag kalder hun ham for et af sit bedste tindermatch nogensinde.

LÆS OGSÅ: Christian Arnstedt er ude: Overdrager sin plads

- Filip skrev, at han var i lære som tømre, og at han ville tage sin bror Kasper med, og de kom så til renoveringsdagen sammen med de andre mænd, fortæller Mette Helena og forklarer:

- Filip og jeg har fået et fantastisk venskab i dag, som har ført en masse gode ting med sig.

LÆS OGSÅ: ’Sommerdrømme’-Maria i smertehelvede: Planlagde sin begravelse

- I dag er Filip kærester med min veninde Charlotte. De mødte hinanden til renoveringsdagen, og de har lige fejret et-års-dag. Derudover har både Filip og hans bror Kasper hængt ud hos mig lige siden, og de har hjulpet mig med at sætte nye vinduer og døre i og lave min terrasse og min udestue.

Når Mette Helena kalder Filip sit bedste Tindermatch er det dog med et glimt i øjet. Hun har nemlig også fundet sin nye kæreste på Tinder, men ham ønsker hun ikke at udtale sig yderligere omkring.

Se et billede af Filip og Kasper fra Mette Helenas Instagram herunder.