Mette Helena skadet: Min ryg sagde knæk

Mette Helena trodsede smerterne og tog alligevel en tur i byen.

- Måske det allermest ufornuftige, jeg nogensinde har gjort.

LÆS OGSÅ: Petra Nagel har sat huset til salg

Sådan beskriver Mette Helena Rasmussen det i selv, at hun i går dukkede op til 'Året der gak', til trods for at tv-dommerens krop måske ikke var helt enig i beslutningen om at tage afsted.

- Jeg var meget i tvivl, om jeg kunne gennemføre aftenen som publikum til showet i Cirkusbygningen i går aftes oven på et dødløft, der resulterede i, at min ryg sagde knæk. Men jeg havde sådan glædet mig til en aften i Christian Graus skønne selskab, skriver hun i dag på sin Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par afslører sønnens navn: På listen for tredje gang

- Så jeg trodsede lændesmerter, dækkede mig ind med ipren og krøb i mine fladeste sko. Det gik, og den altid underholdende trio Platt-Form fik mig næsten til at glemme, at jeg ikke rigtigt kunne bevæge mig.

Dagen derpå er smerterne heldigvis ikke blevet værre af, at lattermusklerne har været i spil, men både knækket og oplevelsen sidder stadig i hende.

- Jeg har sovet godt. Måske hjalp det ligefrem med et glas hvidvin? Jeg synes, min lænd har det lidt bedre. Og at det er lidt mindre udfordrende at rejse og sætte mig ned. Jeg blev sgu helt forskrækket i går, skriver indretningseksperten videre.

LÆS OGSÅ: Marie forklarer: Dét sker der, når man er ude af ‘Robinson’

Mette Helena har heldigvis aldrig været alvorligt skadet før, og derfor har hun som ofte før spurgt sine altid hjælpsomme følgere til råds.

- På en af mange opfordringer og anbefalinger fra jer følgere har jeg booket en tid her til formiddag hos en kiropraktor. Jeg håber, han kan fikse, hvad end der er sket i min ryg, afslutter 'Nybyggerne'-dommeren.

LÆS OGSÅ: Efter brud: Her bor Elvira Pitzner nu

Du kan selv se opslaget herunder: