Rørt ‘Nybyggerne’-dommer: Nyt kapitel venter forude

Mette Helena har kastet sig ud i et nyt projekt, der gør hende rædselsslagen.

Mette Helena Rasmussen kendt som dommer i 'Nybyggerne' vågnede torsdag morgen op til en glædelig nyhed, men også en nyhed, der fik en masse følelser frem.

- Jeg har lige købt sommerhus i dag, så det er en dejlig dag, men også rørende. Jeg kunne mærke, at der var noget empowerment i, at købsaftalen gik igennem, og der venter et nyt kapitel forude, fortæller Mette Helena til HER&NU, da vi møder hende torsdag aften til fernisering af Martin Storgaards værker.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par deler glædelig nyhed

Det har længe været en drøm for dommeren af 'Nybyggerne' at købe sommerhus.

- Det er noget, jeg har ønsket i enormt lang tid, og det er en stor beslutning som alene kvinde at investere rigtig mange penge i et sommerhus, og jeg har selvfølgelig været rædselsslagen for, om det er det mest hjernedøde, jeg nogensinde har gjort, fortæller Mette Helena.

LÆS OGSÅ: Fra ‘X Factor’ til verdensberømt: I aften optræder hun live

Mette Helena har købt, hvad hun selv kalder "noget gammelt lort", så der bliver rigeligt at skulle sætte i stand.

- Men det er lidt det, jeg godt kan lide ved det. Jeg har en drøm om at sætte det i stand og skabe mit eget sommerhus, som jeg gerne vil have det, fortæller Mette Helena om sommerhuset, der ligger ved Sejerøbugten.

LÆS OGSÅ: Lasse og Line flytter sammen: Her er Lines krav

Det er ikke helt tilfældigt, at Mette Helena har købt sommerhus netop der.

- En af mine rigtig gode veninder har sommerhus der. Og jeg besluttede mig for, at hvis jeg skulle have sommerhus, så skulle det ligge tæt på nogen, jeg holder rigtig meget af, så jeg også har noget fællesskab i min fritid, fortæller Mette Helena.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie med opråb: For få kvinder tillader deres sexlyst