Mette Helena åbner op om hemmelig kæreste

Mette Helena sætter lidt flere ord på forholdet.

I aften er designer Mette Helena Rasmussen i byen med sin gode veninde Sarah Iben Almbjerg for at se gallapremieren på Afdeling Q-filmen 'Den grænseløse'. 

LÆS OGSÅ: Stort galleri: De kendte strømmer til premiere på Afdeling Q-filmen 'Den grænseløse'

Mette Helena har indtil nu været meget hemmelighedsfuld om sin kæreste, men her til aften satte hun lidt flere ord på forholdet til den fremmødte presse. 

- Jeg kan sige, at han er helt vild dejlig. Jeg er meget forelsket i ham, fortalte Mette Helena uden at ville sætte navn på sin hemmelige flamme. 

- Han er meget privat, og han har ikke lyst til at være en del af den verden, og det respekterer jeg. Jeg øver mig i, selvom jeg er et meget offentligt menneske, at både mine børn og min kæreste har sagt, at de ikke orker alt det der. 

Et godt match

Mette Helena er derfor nødt til at finde en balance mellem at åbne op og dele ud af sit liv, men samtidig være privat. Men hun er ikke sparsom med ordene, når det spørgsmålet lyder, hvorfor parret er et godt match. 

- Vi har mange af de samme erfaringer. Han har også børn og har levet et langt og voksent liv. Han går op i sin karriere. Og så er han meget interesseret i politik, kultur, kunst og også indretning. Vi har mange ting, der er spændende at opleve sammen, fortalte Mette Helena og slog én ting fast:

- Vi skal ikke flytte sammen, og vi skal ikke have børn. 

Parret har været kærester et år og mødte hinanden på Tinder. 

LÆS OGSÅ: Jussi Adler-Olsens smertefulde sygdom: Sådan har han det nu

Sarah Iben Almbjerg og Mette Helena
Sarah Iben Almbjerg og Mette Helena