Jussi Adler-Olsen i sit hjem i Hørsholm.
Jussi Adler-Olsen i sit hjem i Hørsholm.

Jussi Adler-Olsens smertefulde sygdom: Sådan har han det nu

Forfatteren er ked af ikke at kunne feste med 'Afdeling Q'-holdet i aften.

Et smertefuldt nyrestensanfald gør, at Jussi Adler-Olsen ikke kan deltage i onsdag aftens gallapremiere på 'Den Grænseløse', der er filmatiseringen af den sjette bog i hans succesfulde 'Afdeling Q'-serie.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører lidelse

Den 73-årige forfatter er under behandling, men det skal passere i sit eget tempo, så derfor har han måttet melde afbud til den store fest i Imperial Bio.

Artiklen fortsætter under videoen...

Her skal blandt andre filmens hovedrolleskuepillere Ulrich Thomsen, 60, Afshin Firouzi, 43, Sofie Torp, 34, og instruktøren Ole Christian Madsen, 57, på den røde løber.

LÆS OGSÅ: Dennis Ritter genoptræner: Ramt af slidgigt

- Jussi er meget ked af ikke at kunne deltage i gallapremieren i aften, det havde han glædet sig til,  siger Jussi Adler-Olsens personlige assistent, Elisabeth Ahlefeldt-Laurvig, til HER&NU og tilføjer:

- Han har set filmen, men havde set frem til personligt at kunne lykønske Nordisk Film og hele holdet bag for denne smukke og velkomponerede film, der virker som om, at alle de involverede og medvirkende har ønsket, at den skulle ende med noget helt specielt. Og det er til fulde lykkedes.