Mette Helena klar til optagelse: Nu går det løs

Et af Danmarks mest eftertragtede boligprogrammer starter optagelser til april.

I midten af januar lukkede casting for den nye sæson af 'Nybyggerne', og nu tyder alt på, at de fire nye par er fundet, for lige straks starter optagelserne til endnu en sæson af 'Nybyggerne' med Christian Degn i spidsen og med Mette Helena Rasmussen og Ask Abildgaard som dommere.

- Jeg glæder mig til at lave 'Nybyggerne' lige om lidt. Vi skal til Horsens, og det er jo næsten mit hood, så jeg glæder mig til at komme en tur til Jylland igen, fortæller Mette Helena til HER&NU og præciserer, hvornår optagelserne starter.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-babe afslører graviditet

- Vi starter her i slutningen af april og frem mod sommerferien, hvor jeg skal møde fire nye par og lære dem at kende, og det glæder jeg mig rigtig meget til, fortæller Mette Helena fortsat.

LÆS OGSÅ: Lene Beier og Thomas Bo Larsen sammen i nyt program

Christian Degn skal være far om tre måneder, så noget tyder på, at optagelserne er timet og tilrettelagt, så den vordende far kan gå på barsel efter den sidste optagelse er i kassen.

Kan du ikke vente til 'Nybyggerne' er klippet færdig, så kan du inden da se boligprogrammet 'Sommerdrømme', som har premiere den 23. marts på TV 2.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: 'Forsidefruer' boede sammen som unge