Mette Helenas festlige flok: Gang i sommerhuset

Mette Helana har fået hjælp af sine følgere til at få liv i sit sommerhus.

Det har kostet blod, sved og tårer at totalrenovere Mette Helena Rasmussens sommerhus ved Sejrøbugten. Heldigvis har den 41-årige 'Nybyggerne'-dommer ikke været alene om opgaven – og forleden holdt hun et brag af en fest med sine hjælpere.

LÆS OGSÅ: Vender tilbage til skærmen

Mette
Helena
har altid
drømt
om et
sommerhus.
– Jeg er
her flere
gange om
ugen,
og planen er
at være
her fast
hele
sommeren.
Mette Helena har altid drømt om et sommerhus. – Jeg er her flere gange om ugen, og planen er at være her fast hele sommeren.

– Der er rigtig mange af mine følgere fra instagram, der har tilbudt deres hjælp på alle mulige måder, fortæller Mette Helena, der har døbt de hjælpsomme sjæle ”Sommerhusfolket”. Med deres knofedt er det blandt andet på et år lykkedes indretningsarkitekten at få brækket hele fundamentet op, få malet huset udvendigt, skiftet vinduer og få etableret en udebruser. Og ikke nok med det, så har hun samtidig fået nye venskaber for livet.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard afslører: Sammen med ham igen

Sommerhuset er indrettet lige så smagfuldt,
som Mette Helenas lejlighed på Amager.
Sommerhuset er indrettet lige så smagfuldt, som Mette Helenas lejlighed på Amager.

– Lige så langsomt er det jo vokset til et venskab, hvor vi efterhånden har mødtes rigtig mange gange, og hvor vi har det skægt sammen. Det er nogle meget modige, generøse mennesker alle sammen, der er kommet kørende fra alle steder i landet, forklarer Mette Helena.

– Jeg synes, at det har været
fantastisk det der med, at de
her følgere kunne træde ud
af telefonen og blive virkelige mennesker, slår Mette Helena fast.
– Jeg synes, at det har været fantastisk det der med, at de her følgere kunne træde ud af telefonen og blive virkelige mennesker, slår Mette Helena fast.

Derfor var det også en selvfølge for den kreative sjæl, at hun for nylig skulle holde en fest for alle dem, der har hjulpet hende igennem det seneste år. Det blev gjort med et sammenskudsgilde ude i hendes have for 40 feststemte gæster, der primært bestod af kvinder.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-par afslører stor beslutning

– Til at starte med var vi kun en masse kvinder. Men i efteråret fandt jeg ud af, at jeg var nødt til at brække hele fundamentet op, og der gik det op for mig, at det virkelig ville være godt for os, hvis vi fandt nogle mænd, forklarer Mette Helena og fortsætter:

– Jeg vil gerne over sommeren skifte taget, og der skal udskiftes
nogle flere vinduespartier. Jeg skal også bygge en terrasse. Så der er
nok, man kan komme forbi og skrue i.
– Jeg vil gerne over sommeren skifte taget, og der skal udskiftes nogle flere vinduespartier. Jeg skal også bygge en terrasse. Så der er nok, man kan komme forbi og skrue i.

– Jeg var single og på Tinder (datingapp red.) og skrev bare i min profiltekst, at vi var en masse dejlige damer, der skulle brække nogle gulve op, og at det kunne være fedt at matche med nogle mænd, der gerne ville komme og give en hånd med. Mette Helena skrev videre, at hun ikke kunne love, at kærligheden ville opstå, men at hun ikke havde noget imod, hvis den gjorde.

LÆS OGSÅ: Kongehuset overrasker: Prins Christian får ikke årpenge

– Der var ti mænd, der mødte op, og de var alt fra tømrer til elektrikere. Og der er faktisk efterfølgende to, der er blevet kærester, lyder det med et smil fra Mette Helena, der selv er hemmelighedsfuld omkring sin civilstatus.

Mette Helena havde også inviteret sin nye meddommer på 'Nybyggerne' Önder Yazar. – Vi har allerede
hængt meget ud sammen og er blevet rigtig gode
venner, fortæller indretningsarkitekten.
Mette Helena havde også inviteret sin nye meddommer på 'Nybyggerne' Önder Yazar. – Vi har allerede hængt meget ud sammen og er blevet rigtig gode venner, fortæller indretningsarkitekten.

Festen varede til langt ud på natten, og heldigvis kan hendes 110 kvm store sommerhus sagtens rumme mange sovende gæster.

LÆS OGSÅ: Janni afslører: Sådan holder jeg mig ung