Marie forklarer: Dét sker der, når man er ude af ‘Robinson’

I dagens afsnit blev det Maries tur til at forlade ekspeditionen.

Efter et hæsblæsende ø-råd må Marie Willumsen sande, at hendes tid i ekspeditionen er forbi. Marie havde ikke nået at danne en ny alliance efter et længere ophold på de udstødtes ø.

LÆS OGSÅ: En af de hårdeste 'Robinson'-sæsoner: Besvimer på stribe

Samtidig var Marie for farlig for de andre deltagere, efter hun havde præsteret den ene individuelle sejr efter den anden.

Til HER&NU forklarer Marie i detaljer, hvad der sker, når man er blevet stemt ud af 'Robinson'.

- Ø-rådet foregår på en af de 99 øer, der er i det Indiske Ocean, og når man bliver stemt ud, kommer man om bag kameraet, og så får man et headset på ørene, så man ikke kan høre resten af ø-rådet. Derefter bliver man sat ind i en bil, og det er bare lækkert, for der er aircondition, og det er luksus, forklarer Marie og fortsætter:

- Jeg havde ikke været indenfor i 35 dage, så det med at kunne sætte sig i en bil med aircondition og lukke døren, så der var helt ro, det var helt vanvittigt at opleve.

LÆS OGSÅ: Kemal foretrækker at være skurk: 'Robinson' er kedeligt tv

Derefter køres den udstemte til deltagerhotellet, hvor de andre udstemte deltagere bor, inden de sendes til Danmark.

- Det at se de andre var rart. Pludselig er vi bare mennesker, der sidder på hotellet og spiser morgenmad og hygger. Men man skulle lige ud af det der 'Robinson'-mode, hvor man tænker, om man kan stole på folk, og hvor man tænker, hvad de mon siger bag min ryg. Det skulle jeg lige indstille mig selv på, forklarer Marie.

LÆS OGSÅ: Cecilie Beck ramt af Borrelia: Bidt af flåt

Efter ø-rådet havde Marie mange følelser, der skulle lande.

- Jeg var fuldstændig i ekstase - jeg var slet ikke ked af, jeg var ude, fordi jeg sad med en følelse i kroppen af taknemlighed for det her eventyr, som ikke kan købes for penge, slutter Marie.

LÆS OGSÅ: Ghita Nørby i sorg: Talte sammen dagen før han døde