Mette Helena afslører 'Nybygger'-favorit

Hele familien ser med, når 'Nybyggerne' ruller over skærmen, og dommerens søn er ikke bleg for at udråbe sin favorit.

Som dommer i 'Nybyggerne' har Mette Helena Rasmussen mødt alle parrene og set rødt, gult, grønt og blåt hus blive til. Men selvom det nu er op til seerne, så har dommeren ikke en favorit blandt parrene - det har hendes 9-årige søn til gengæld, for det er blevet et helt familieprojekt at sidde og se 'Nybyggerne' hjemme hos dommeren.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Ses med Mikkel igen

- Jeg synes, sæsonen har været helt fantastisk, og skulle jeg tale for min søn, så ville han sige, at det er den bedste sæson nogensinde. Han er jo vild med Reece, han ser op til Reece, han vil bare være ligesom Reece, og han synes, han er så dygtig, fortæller Mette Helena og fortsætter:

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre interviewet med Mette Helena.

- Jeg har aldrig en favorit, jeg synes, alle fire parrene fortjener det. Og det går allermest op for mig, når jeg ser fjernsynsprogrammet, jeg ser det jo på samme måde, som seerne ser det, og jeg passer rigtig meget på mig selv, når jeg kommer som dommerne.

LÆS OGSÅ: Linses store sorg: Jeg savner ham

En ubarmhjertig opgave

Det er nemlig utrolig hårdt at være dommer i 'Nybyggerne', forklarer Mette Helena, som er meget bevidst om sit eget forhold til deltagerne under programmet.

- Det er jo en ubarmhjertig opgave, man stiller de her par at være under det her pres, og Ask og jeg vi bedømmer ud fra, hvad de har lavet, ikke efter hvem der er sødest og har haft mest ondt i ryggen. Vi bedømmer ud fra resultatet, og derfor sørger jeg for ikke at engagere mig med parrene. Men når jeg så ser det i fjernsynet, kan jeg jo godt se, at de alle sammen er fantastiske og alle de kampe, de har været igennem, fortæller hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Derfor er der ingen ‘Robinson’ på Viaplay

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Tanja og Jørgen fortæller om deres forberedelser til programmet.

- Jeg synes, det er så spændende, det er jo ret vildt det der med at få lov at være dommer. Jeg får lov at komme uge for uge og se, hvad parrene har lavet. Ask og jeg bedømmer jo ud fra, hvordan ser det ud helt tæt på. Vi kan se de her fodlister, og vi kan mærke det, og vi kan fornemme rummene., Men når vi overgiver det til seerne, og hvad de stemmer, hvem de synes, der fortjener husene allermest. Det er jo spændende for mig. Så jeg glæder mig til at se, hvem der vinder.

Der er finale i 'Nybyggerne' i aften kl. 20.00 på TV 2.

LÆS OGSÅ: Derfor er der ingen ‘Robinson’ på Viaplay