Løj han om kys? Nu forklarer Boris

Boris gik helt under radaren, da legen tog fart.

I tirsdagens 'Bachelorette'-afsnit kommer der for alvor gang i fyrenes villa, da Mette og Julie inviterede sig selv til blomsterfest.

Som det hører sig til, bliver der danset og skålet i farverige drinks - og hvad er så mere oplagt end en god, gammeldags selskabsleg, hvor der er mulighed for at få nogle sandheder på bordet?

Valget faldt på 'Jeg har aldrig', og her sørgede bejleren Rasmus for at gå lige til stålet, da han sparkede ballet i gang med at spørge om, hvorvidt Mette havde kysset med nogle af fyrene i huset, hvorefter Morten fulgte trop og spurgte, om nogen havde kysset med en af kvinderne.

Det fik stor opmærksomhed, da Adam lagde en finger ned og dermed gik til bekendelse.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-deltager endte i slemt misbrug: Nu har han fået hjælp

Boris, der som bekendt havde kysset med Mette ad flere omgange, gik dog helt under radaren, mens legen stod på. Derfor kunne man da også fristes til at tro, at han valgte at lyve under legen.

Men sådan ligger landet ikke, fortæller Boris til HER&NU og Realityportalen.

- Jeg tog faktisk fingeren ned, men fordi jeg sidder så meget i baggrunden, er jeg rimelig gemt væk ovre i puderne, så der er ligesom ingen, der har fokus på mig, afslører Boris.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Ny mand i mit liv

Det gik da heller ikke længe, før han igen løftede fingeren og lod som ingenting.

- Jeg kunne jo se, at de andre lige pludseligt fanger, at Adam havde taget sin finger ned, og så røg al opmærksomheden derover, og så tog jeg fingeren op igen, fortæller Boris.

Havde forventet det

Boris lyttede da også lystigt med, da Adam endte i den varme stol og blev udspurgt af de andre fyre. Men selv forblev han tavs.

- Jeg vidste ikke, de havde kysset på de tidspunkt, så det var lidt spændende, og jeg havde lyst til at høre historien, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Christopher brugte intim-coach: Jeg føler mig nøgen

På trods af, at Boris i en sync-interview umiddelbart efter fortæller, at det "ikke er fedt", så var der ingen sure miner fra hans side.

- Det var helt fint, for vi var så tidligt i processen. Jeg havde regnet med og tænkte, at hun helt klart ville kysse flere af fyrene, så det var som forventet, fortæller han og understreger, at han ikke følte sig truet af, at ham og Adam begge kyssede Mette.

- Jeg var ikke nervøs, lad mig sige det sådan. Jeg tænkte ikke, at de to ville holde på det tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup i stor sorg: Har mistet sin mor