Mascha Vang: Ny mand i mit liv

Den populære iværksætter har taget ordet "impulskøb" til et helt nyt niveau.

Tilbage i februar fik Mascha Vangs datter Hollie Nolia sit største ønske opfyldt, da hun fik ponyen Allure. Siden har den 10-årige pige næsten boet på rideskolen, og de mange timer i nærheden af hestene har smittet af på hendes mor, der også var kæmpe ridepige som barn.

Derfor afslører Mascha Vang nu på sin Instagram, at hun er kommet til at købe en hest. Der er bare ét lille bitte problem.

- HJÆLP!!! Har I nogensinde prøvet at købe noget, I har gemt for jeres partner? En taske, kjole, sko, og sagt “Dem har jeg da haft længe”? En hest på denne her størrelse er lidt svær at gemme, og det skete lidt impulsivt, så hvad pokker siger jeg til min mand?, spørger Mascha sine 238.000 følgere på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Teitur slår fast: Jeg er ikke kommet videre

- Jeg kunne ikke stå for ham her, det var kærlighed ved første blik, så nu har jeg en ny mand i mit liv. Catchmo på 10 år. Jeg må hellere få købt en ridehjelm!

Kærlighed ved første blik

På sin story sætter Mascha nogle flere ord på købet af en med hendes egne ord ny mand.

LÆS OGSÅ: Christopher brugte intim-coach: Jeg føler mig nøgen

- Helt ærlig, jeg er simpelthen så glad, han er så sød og kæmpe stor. Så nu skal jeg lære at ride rigtigt. Jeg har ikke engang en hovrenser til ham eller en saddel, og jeg har ikke engang en ridehjelm, så det er ren kærlighed til ham, simpelthen. Det var kærlighed ved første blik, fastslår Mascha.

Men mon ikke, Troels er den tilgivende type - det er ikke kun Mascha, der har tilbragt mange timer på rideskolen siden februar, så livet med hest er ikke helt fremmed for hendes mand.

LÆS OGSÅ: Irina afslører stor nyhed om nyfødt søn