Familien fra Bryggen 2019 Cengiz Mads SalvarliStephanie Karma Salvarl aka Geggo
Familien fra Bryggen 2019 Cengiz Mads SalvarliStephanie Karma Salvarl aka Geggo

Geggo afslører: Derfor vil jeg ikke se min far

Stephanie har besluttet sig for, at hun ikke vil se sin biologiske far, og det valg forklarer hun nu.

I det nyeste afsnit af 'Geggo & Cengiz - Helt ærligt' er Stephanies nye bror Nicki Aagaard gæst i studiet, og her fortæller de ærligt om, hvordan de fandt hinanden, og hvad der er sket siden deres første møde.

Geggos nye familie består udover Nicki også af to andre brødre, og så har hun pludselig en levende far. Men selvom hun nu ved, at hendes far slet ikke er den mand, hun har troet hele sit liv, så er hun ikke sikker på, hun overhovedet vil møde ham.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea har vundet sagen: Derfor kommer børnene ikke hjem

- Min hjerne har vænnet sig så meget til nu, at der ikke er en far i mit liv, men den har måske aldrig rigtig vænnet sig til, at jeg var enebarn på en eller anden måde. Jeg har altid ønsket mig at have en bror eller søster, fortæller Geggo og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Realitystjerne taler ud om hård start med baby

- Hvis jeg havde været yngre, hvis jeg nu havde været 20, kunne det være, jeg syntes, det var vildt interessant. Jeg er 33 år gammel, jeg har ikke brug for en far i mit liv. Jeg kan ikke se, hvad vi skal. Skal vi nå at opbygge et forhold nu? Jeg er bare glad for, at du har et forhold til ham, og at du kan fortælle mig om ham, så jeg kan jo høre om ham igennem dig, og det føler jeg faktisk er nok for mig for nu.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-vinder afslører ny karriere

Faren er enig

Stephanie fortæller, at hun var glad for, at det var hendes far, der var en anden, fordi hun aldrig har haft et forhold til Sonny, som hun har troet, var hendes far. Nicki derimod har altid haft et forhold til sin far. Men noget tyder på, at Stephanie og hendes nye far er meget enige om fremtiden.

LÆS OGSÅ: Bubber afslører stor nyhed om datteren

- Jeg spurgte ham jo også, om han kunne tænke sig at møde Stephanie igen eller din mor. Så var han sådan, at det kunne da være meget hyggeligt, men det er ikke noget, jeg har et behov for, fortæller Nicki i podcasten og tilføjer:

- Altså, han havde ikke noget imod, hvis du gerne ville mødes, han kunne godt forstå det, men han forventer heller ikke, at der skal klippes julehjerter til jul og være den store familie. Det er lidt op til, hvad du har lyst til.

LÆS OGSÅ: Mathias Hjort afslører: Arbejder på mere tv

Det har 'Familien fra Bryggen'-stjernen det rigtig fint med, og for nu har hun intet behov for at møde sin biologiske far. Til gengæld vil Stephanie gerne møde Nickis to brødre, som altså også er hendes brødre.