Mascha Vang siger fra: Min psyke er ikke til det

Influentens grænse er nået.

Mascha Vang har set sig nødsaget til at sige godt og grundigt fra.

Det gør hun i en story på sin Instagram-profil, og årsagen er, at hun i flæng modtager billeder af dyr, der mistrives.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-stjerne i vild forvandling: Fra Zilas til Meduza

- I skal være søde at stoppe med at sende mig billeder af vanrøgtede og mishandlede dyr. Jeg får mange henvendelser hver eneste dag og kunne have en profil udelukkende til forfærdelige ting. Men det har jeg ikke og ønsker ikke at dele det, skriver hun blandt andet til sine 238.000 følgere på platformen.

Til HER&NU/Realityportalen fortæller Mascha, at billeder ofte bliver sendt med en bøn:

- Når der har været nogle sager, hvor nogen laver et opslag på Facebook eller lignende med nogle dyr, der er virkelig mishandlede, så synes de, jeg skal dele det, for at få politi og presse gjort opmærksom på det, så det kan blive stoppet.

Ofte kan hun gennemskue, når det er en henvendelse af den type, som lander i indbakken, og nu forsøger hun at lade være at åbne beskederne.

- Det er simpelthen så frygtelige billeder. Jeg har slet ikke lyst til at se det, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: WHAT: Fie Laursen skal giftes

Særligt er dyre-henvendelserne eskaleret, efter Mascha er begyndt at dele flittigt ud af hende og datterens kærlighed til heste på platformen.

- Jeg er jo virkelig, virkelig dyreglad. Jeg kan ikke slippe det jeg ser, så jeg bliver jo påvirket og ked af det og synes, det er vildt ubehageligt. Men jeg kan jo desværre hverken gøre fra eller til, fortæller Mascha og tilføjer:

- Jeg skal ikke til at se, om jeg kan ændre lovgivningen og sådan noget. Det er ikke der, jeg er - så havde jeg nok lavet noget andet. Men det betyder ikke, jeg er ligeglad med det. Jeg synes, det er forfærdeligt.