Mascha Vang: Jeg gør det for min datter

Mascha Vang har fået en dyr og tidskrævende hobby, men der er en særlig grund til det.

Tv-personlighed, influencer og iværksætter Mascha Vang har kalenderen fuld, men efter datteren Hollie Nolias interesse for heste og ridesport, fylder tiden i stalden mere og mere i Maschas kalender.

LÆS OGSÅ: Julia Sofia udskyder bryllup: Vennerne kommer først

- Jeg prioriterer virkelig tiden sammen med min datter, og jeg vil sige, hvis ikke det var, fordi Hollie havde den interesse for heste og ponyer, så havde jeg ikke gjort det. Det er udelukkende for at være sammen med hende, fortæller Mascha til HER&NU til gallapremiere på 'House of the Dragon' og tilføjer:

- Havde hun nu ønsket at spille skak eller håndbold, så havde det været der, jeg var. Men nu er det her, vi er, og så går jeg all in, og det er simpelthen for at prioritere tiden sammen med hende, så det kommer før alt muligt andet.

At Mascha går all in på sin datters interesse må siges at holde stik, for foruden en masse tid i stalden og køb af egen hest, så kigger Mascha også efter ny bolig. Hun vil nemlig gerne have en gård, hvor de kan bo side om side med hestene.

- Jeg har været ude og kigge med nogle veninder og har været inde og banke på flere steder. Drømmen om en gård lever i bedste velgående, og jeg leder meget efter en, men det er meget svært at finde, for det skal være nyt og lækkert, og det må endelig ikke være for stort med grunden, for det har vi ikke brug for, forklarer Mascha.

Maschas mand Troels er med på idéen og eneste krav er, at det bliver i Kolding-Vejle området, så han stadig nemt kan komme på job.

LÆS OGSÅ: Janni med i nyt program med Wozniacki