Mascha Vang afslører familieforøgelse

Mascha Vang har udvidet familien.

I går var en stor dag for Mascha Vang og især datteren Hollie Nolia. Her fik de nemlig et ekstra familiemedlem, da ponyen Allure indtog Hollie Nolias hjerte. Det afslører Mascha på Instagram.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om tvillinge-graviditet: Tog fortrydelsespille

- Sig hej til Allure, Hollies egen pony. Den bedste dag i hendes liv, som hun siger. Efter flere års overbevisende engagement og øget interesse for ridesporten, og efter at have prøvet kræfter med parten Anne, hvor Hollie har stået timevis i frostvejr og nusset - som den første der kom, og den sidste der tog hjem - er mor her overbevist. Ét stk. ægte hestepige, skriver Mascha og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-par skal skilles: Det er en hård tid

- Parten Anne har været en sød begynderpony, men også en stædig frækkert, der ville egne veje, og der var ikke rigtig mere at lære på hende. Så nu har Hollie altså købt sin egen. De gange, Hollie har deltaget i kampagner eller figureret på min blog og IG, har hun modtaget honorar. Jeg havde ikke regnet med, der skulle hæves fra den konto endnu, men det giver så meget mening, når ønsket for en pony er så stort. Og pengene er jo hendes.

LÆS OGSÅ: Mathias Hjort om tv-program: Jeg blev mobbet

Det er altså ikke mor Mascha, der har haft den store pengepung oppe, men Hollie selv, der har købt sin første hest. Hesten er en Vallak og en kategori 3 dressurpony på 13 år, skriver Mascha, som også kalder ham for deres nye helt store kærlighed.

Mens Hollie selv måtte købe sin pony, så havde Mascha alligevel en gave i ærmet. Hollie fik nemlig en halskæde med et A for Allure i af sin mor. Det afslører Hollie på sin Instagram, hvor hun flittigt viser sin nye bedste ven frem.

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter operation: Frygter, det er kræft

Se det nye familiemedlem herunder:

View this post on Instagram
 

A post shared by MASCHA VANG (@maschavang)