Kort efter brud: Ser en ny fyr

Kort efter bruddet har hun allerede fundet en ny, sød fyr.

Julie Bischoff, der er kendt fra 'Paradise Hotel', fortalte offentligt om sit seneste brud den 20. maj 2023 til ‘Vi elsker Heroes’.

Men kort efter bruddet tilsmiler kærligheden igen realitystjernen. Det til trods for at Julie havde tænkt, hun skulle være single et års tid.

- Jeg havde sat mig for at være single, fordi jeg har nogle ting fra et tidligere forhold, der virkelig skal arbejdes på, og det følte jeg, var noget, jeg skulle gøre på egen hånd, fortæller Julie til Realityportalen og understreger, at hun ikke har titel på noget forhold endnu.

- Det tænker jeg ville være at gå lovlig hurtig til den. Vi hygger os bare og har det rigtig godt sammen, og så må vi se tiden an. Jeg savner ham hernede fra varmen af, og det er vel et godt tegn. Han er måske nok det mest provokerende og flabede menneske, jeg har mødt, og ja somehow, så virker det.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-deltager endte i slemt misbrug: Nu har han fået hjælp

Julie er lige nu i Ayia Napa med reality-veninderne Christel Trubka og Anna Seneca.

Ikke kendt

Julies nye fyr er ikke kendt fra tv eller noget andet sted fra.

- Han arbejder der, hvor jeg bliver tatoveret. Så han lagde billet ind, lidt tid efter jeg blev single, og så var han tilpas flabet nok til, at jeg ikke kunne sige nej. Han er ikke kendt fra noget som helst, og det foretrækker jeg også helst, fortæller Julie fortsat.

LÆS OGSÅ: Dansk tv-kok pludselig død

Selvom Julie og tatovøren ikke er kærester endnu, så kan Julie godt forestille sig, det går den vej.

- Altså det er jo svært at vide, men det håber jeg selvfølgelig, at det gør, han er i hvert fald den eneste, jeg har lyst til at se. Han var sød lige fra start jo. Vi sad bare og snakkede til langt ud på natten, første gang vi sås, og så har jeg jo egentlig bare haft lyst til at se ham igen og igen, slutter Julie.