Hjemme hos Tommy Raabo Fischer fra 'Fem fede kokke' i Helsingør. Fra venstre ses Molly, Charlie, Tommy og Therese
Hjemme hos Tommy Raabo Fischer fra 'Fem fede kokke' i Helsingør. Fra venstre ses Molly, Charlie, Tommy og Therese

Dansk tv-kok pludselig død

Tv-kokken er død i en alder af blot 43 år.

Den danske tv-kok og iværksætter Tommy Raabo Fischer, som er kendt fra tv-programmet 'Fem fede kokke', er pludselig død i en alder af blot 43 år. Det skete i familiens hjem i Helsingør d. 8. juni, det bekræfter familien overfor B.T. i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Kendis blev lam efter ulykke: Jeg tog 60 kilo på

På Tommys Facebook-profil har hans hustru Therese Raabo Fischer endvidere bekræftet dødsfaldet.

LÆS OGSÅ: TV 2 bekræfter: Peter Belli med i 'Det sidste ord'

- TOMMY, MIN ELSKLING, ER DØD. Det er sandt, hvad I hører og ser; Tommy, mit livs kærlighed og børnenes elskede far er død. Sorgen er stor og ubegribelig. Rie, børnene og jeg takker mange gange for de mange kærlige kondolencer, der er strømmet ind. Mindehøjtideligheden for Tommy finder sted i Sankt Olai Kirke i Helsingør lørdag den 17/6 kl. 10, skriver hun og fortsætter:

- Ved eventuelle ændringer melder jeg/vi ud påny, så hold øje her på Tommys og mine profiler. Sort påklædning frabedes, for Tommy var – som I ved – et farverigt menneske. Blomster frabedes ligeså. Der er i stedet oprettet en indsamling via Mobilepay på telefonnummer 2620 8720, hvorigennem man kan donere et beløb efter eget valg. Pengene går til at skabe gode oplevelser for Tommys og mine børn i de kommende år.

LÆS OGSÅ: CHOK: Pitzner er blevet bestjålet for en formue

Tabet er enormt

I pressemeddelelsen, som B.T. har modtaget, er det Tommys forretningspartner Jens Peter Moestrup, der udtaler sig om dødsfaldet.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Ny mand i mit liv

-Tommy sparede ikke på energien eller kærligheden til de mennesker og virksomheder, han havde med at gøre. Han var i enhver forstand et generøst, dygtigt og initiativrigt menneske, som sprudlede af ideer og inspirerede mig og alle omkring sig, lyder det fra kokkens partner i meddelelsen.

- Tabet af Tommy er enormt. Han efterlader sig en familie og mange, mange venner i stor sorg. Og han efterlader sig stribevis af særdeles succesfulde virksomheder, deriblandt fiskehandlen HAV, som jeg nu får den kæmpe ære af at drive videre som det faglige fyrtårn det nu er, takket være Tommys benhårde arbejde og forbilledlige energi, fortsætter Jens Peter Moestrup ifølge B.T.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: Det har jeg fået lavet

Tommy Raabo Fischer efterlader sig børnene Molly på 10 og Charlie på 8 samt hustruen Therese.