(Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Janus Nielsen)

Ung mor afslører: Det har jeg fået lavet

'De unge mødre'-deltageren er træt af rygter, så nu tager hun bladet fra munden.

Nettet kan være et ubarmhjertigt sted, og som kendt realitystjerne eller Influencer må man af og til høre for meget. Men nu har Martinna Petersen fra 'De unge mødre' fået nok.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Derfor vil jeg ikke se min far

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Teresa taler ud om bruddet med Teitur.

Hun er godt og grundigt træt af, at der hyppigt bliver kommenteret på hendes udseende på Instagram eller sladdermedier såsom Reddit. Derfor slår den unge mor, som venter sit fjerde barn, nu fast, hvad hun har fået lavet, og hvordan hun har det med rygterne.

LÆS OGSÅ: Teitur slår fast: Jeg er ikke kommet videre

- Jeg har aldrig fået lavet botox ej heller filler i andet end mine læber (når jeg ikke er gravid!), så når I skriver, at min næse er et mislykket nosejob, at jeg er "proppet med kunstige ting", og at jeg ligner en, der har fået en allergisk reaktion, well så er det altså bare sådan, jeg ser ud. I ved, fra naturens side, skriver hun i en story på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: WHAT! 'Bachelorette'-bejler afslører hemmelig søn

- Og det kan jeg ikke gøre så meget ved. Eller jo, det kunne jeg, men det kan vi jo heller ikke li' vel? Tal pænt om andre mennesker, det er god stil!

Martinna opfordrer altså andre til at tale ordentligt og undlade at drage konklusioner, hvis man ikke ved, hvad der er op og ned. Således er budskabet givet videre.