WOW: Umut bliver ny vært på TV 2

Umut Sakarya er færdig som medvirken i tv, nu skal han være vært.

På trods af, at Umut Sakarya som ejer af tre forskellige spisesteder er en travl mand, så står han altid på spring for nye idéer og store projekter.

Umuts næste store projekt bliver en tre måneders lang tv-optagelse med produktionsselskabet Strong Productions, der blandt andet også producerer 'Over Atlanten', som Umut har medvirket i.

- Det er noget helt nyt og sammen med to andre, hvor vi skiftes til at være værter i otte afsnit, forklarer Umut til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Uffe Holms søn springer ud som skuespiller

Sarah Bro drømmer også om at blive tv-vært efter sin OL debut som vært. Artiklen fortsætter under videoen. 

På Instagram har Umut også skrevet lidt om den nye tv-hemmelighed.

- Jeg har lige været til sidste møde med Strong Productions om det fedeste tv-program, som skal optages fra september til december. Det bliver så fedt, og jeg glæder mig til, at i kan se det på TV 2 i 2022, skriver Umut i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører psykisk vold i forholdet: Nu er det slut!

Ifølge Umut har programmet dog intet med vægttab at gøre, men så må han heller ikke sige mere.

Umut har tidligere medvirket i programmet 'Fem fede kokke', hvilket ikke var en succes for Umut, da han som den eneste kok præsterede at tage på under optagelserne. Mens de andre i programmet tabte sig ca. 70 kilo til sammen, så tog Umut 1,2 kilo på under optagelserne.

LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse: Derfor stopper Lasse Rimmer som radiovært

Derudover har Umut medvirket i 'Vild med dans', 'Fangerne på fortet', 'Over Atlanten', 'MasterChef', 'Til middag hos' og så har han lavet DR-programmet 'Tyrkersvin', så det er en erfaren tv-personlighed, der nu skal give sig i kast som tv-vært.

Umut er ikke nervøs for at skifte banehalvdel.

- Det bliver fantastisk at få muligheden for helt selv at bestemme, hvad det hele skal handle om i de afsnit, hvor jeg skal være vært, fortæller Umut til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Umut og kæresten afslører: Sådan mødte vi hinanden