(Foto: Michael Stub)
(Foto: Michael Stub)

Claus Holm kæmper stadig: Glem vægten og lev livet

Claus Holms hustru kommer med et særligt råd til ham.

Efter i to sæsoner selv at have kæmpet for at komme ned i vægt, så er 'Go’ morgen Danmark'-kokken Claus Holm tilbage i en ny rolle i tredje sæson af 'Fem fede kokke'.

Artiklen fortsætter under videoen med Umut og kæresten Johanne på Roskilde Festival 2022...

Denne gang er Claus Holm coach for kokkene Gorm Wisweh fra Gorms Pizza, Claus ”Røde” Christensen fra Salon, Magnus Kofoed fra Kadeau, Steffen Nielsen fra Patê Patê og Mads Dalsborg fra Bjørnekælderen.

LÆS OGSÅ: Loay og Emil afslører: Overtrådte reglerne i ‘Robinson’

– Jeg er med for at skubbe lidt til dem, når det er svært, og hjælpe og opmuntre dem, når de er ved at give op, fortæller 52-årige Claus Holm, som selv startede på 125 kg og kæmpede sig ned på 96 kg.

– Det var lidt underligt for mig ikke selv at have noget på spil, men jeg forsøgte alligevel undervejs at tabe mig lidt. Min vægt går jo stadig op og ned, og jeg har været oppe på 103,5 kg. Lige nu er jeg på 100,3 kg, og jeg skal bare give den et nyk, så jeg kommer under 100. Men livet er ikke let, og jeg lytter til min hustru, Anne, som siger, at jeg skal glemme vægten og leve livet, når bare jeg har det godt. Jeg cykler og løber en masse, så jeg er sund og rask, og mine tal er fine.

'Fem fede kokke' har premiere på TV 2 Fri og TV 2 Play torsdag den 3. november.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-par i chok: Største misligholdt gæld i programmets historie