Claus Holm jubler: Under 100 kilo

Claus Holm er blevet et gladere menneske efter sit store vægttab. Nu kan han se sig selv blive gammel.

Næste gang du går en tur på stranden, så tag to store murerspande med og fyld dem med 22,5 kg vådt strandsand. Så har du en fornemmelse af, hvor meget vægt kokken Claus Holm har smidt, siden han i efteråret begyndte at træne målrettet og lagde kosten om i programmet 'Fem fede kokke', som kan ses på TV 2 Play.

- Jeg vejer 98,5 kg nu, og nu er det svært. Jeg træner rigtig meget og får muskler, og muskler vejer, men musklerne er også gode. Og så går jeg rigtigt meget. I søndags gik Anne og jeg 32 km, fortæller Claus Holm, 50, da HER&NU møder ham og hunden Carlo på stranden ved hjemmet i Svendborg.

LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer'-Tina om Amalie: Hun må kunne tåle at få lidt igen

- Humøret er perfekt, for jeg har det skidegodt. Jeg er glad og tilfreds. Jeg får masser af kærlighed tilbage fra folk i mails og på sociale medier. Jeg tror, at det er fordi, jeg var ægte og viste min sårbarhed i 'Fem fede kokke'. Mit liv er rigtig godt lige nu. Jeg lever sundt, men ikke fanatisk, jeg kan løbe, og jeg ved nu, at jeg bliver gammel, siger tv-kokken.

Der var 22,5 kg mere sul under forklædet på Claus Holm, da han toppede i sine velmagtsdage (Foto: Niels Henrik Dam)
Der var 22,5 kg mere sul under forklædet på Claus Holm, da han toppede i sine velmagtsdage (Foto: Niels Henrik Dam)

LÆS OGSÅ: Kronprinsen støtter de frivillige: Arbejder hjemmefra

Det nye liv betyder også en ny garderobe til ham.

- Min gode ven Ulrik har en tøjbutik, og der har jeg været forbi en dag efter lukketid. Jeg gik bare rundt i underbukser i butikken, og det var fedt, for jeg er gået to numre ned i både skjorter og bukser. Det var en fantastisk fornemmelse, fortæller Claus Holm og tilføjer:

- Og min læge har lovet mig, at når jeg smider ni kilo mere, så kan jeg blive opereret for min navlebrok, som jo desværre er en af ulemperne ved at være så overvægtig.

LÆS OGSÅ: Klar i tv-program: 'Gift ved første blik'-deltager vender tilbage

LÆS OGSÅ: WOW: Geggo viser baby-bulen frem